Sport

Anamaria Prodan a câștigat procesul cu Dennis Man! Va lua 350.000 de euro. Prima reacție a impresarei. Exclusiv

Anamaria Prodan a câștigat procesul cu Dennis Man și va încasa 350.000 de euro de la fotbalistul care a rupt contractul unilateral cu ea. Impresara anunță că nu se va opri aici.
26.05.2022 | 17:14
Anamaria Prodan a castigat procesul cu Dennis Man Va lua 350000 de euro Prima reactie a impresarei Exclusiv
Anamaria Prodan a câștigat 350.000 de euro drept daune de la Dennis Man / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

După un proces care durează deja de un an, instanța i-a dat dreptate Anamariei Prodan în fața lui Dennis Man. Mai mult, în decizia care poate fi atacată cu apel, fotbalistul trebuie să îi achite fostei sale impresare daune în valoare de 350.000 de euro, ceva mai puțin decât și-ar fi dorit Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a câștigat 350.000 de euro de la fotbalistul Dennis Man

În 2021, Dennis Man devenea cel mai valoros transfer din Liga 1 spre Italia în momentul în care semna cu Parma din postura de jucător al FCSB. La acea vreme însă, transferul lui era subiectul unui scandal pe măsură după ce fotbalistul ajungea în Italia într-o afacere intermediată de Giovanni Becali.

ADVERTISEMENT

La acea vreme, Dennis Man a rupt unilateral contratul cu Anamaria Prodan și a semnat cu italienii pentru care, în acest sezon, a jucat de 27 de ori, a dat trei goluri și două pase decisive. Doar că, Anamaria Prodan nu a acceptat ca jucătorul ei să îi fie luat de sub nas și l-a dat în judecată.

După nenumărate amânări, astăzi, 26 mai 2022, Anamaria Prodan a câștigat, în primă instanță, daunele pe care le-a cerut. Mai exact, ea a obținut 350.000 de euro de la Dennis Man, jucătorul având însă posibilitatea să facă apel la decizia magistraților.

ADVERTISEMENT

”Obligă pârâtul (Dennis Man, n. red.) la plata către reclamantă (Anamaria Prodan, n. red.) a sumei de 350.000 euro (echivalent în lei la data plăţii), reprezentând penalităţi contractuale şi precum şi dobânda legală penalizatoare aferentă acestei sume calculată de la 27.05.2021 (data comunicării acţiunii) şi până la achitarea efectivă a debitului.

Respinge cererea reconvenţională ca neîntemeiată. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare, ce se va depune la Tribunalul Ilfov. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei, astăzi 26 Mai 2022”, se arată în decizia instanței de la tribunalul Ilfov.

ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan: „Acum am precedent, lucrurile se vor schimba”

Contactată de FANATIK, Anamaria Prodan nu a ascuns faptul că jubilează pentru că instanța i-a dat dreptate în cazul Dennis Man. Ba chiar mai mult, spune ea, faptul că a câștigat procesul, chiar dacă este doar prima instanță, schimbă radical lucrurile în ceea ce privește relațiile jucătorilor cu impresarii lor. Ba chiar, este convinsă Prodanca, procesul este unul care va face istorie, cel puțin în România.

”Acum am precedent, lucrurile se vor schimba. O asemenea decizie a instanței este doar începutul. Acum, atunci când un jucător nu își va respecta contractul se va gândi de două ori, va ști că îl poate costa scump șmecheria. Sunt încântată de decizia magistraților de la tribunal, eram convinsă că voi câștiga.

ADVERTISEMENT

Contractul era clar, nu avea cum să pierd procesul. Așa voi proceda în fiecare caz în care simt că sunt înșelată. Fac totul pentru jucătorii mei, dar nu îmi place să fiu înșelată”, ne-a spus, în exclusivitate, Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan voia să câștige 500.000 de euro de la Dennis Man

Anamaria Prodan a vorbit cu FANATIK despre subiectul procesului cu Dennis Man și acum câteva săptămâni. La acea vreme, ne mărturisea în exclusivitate fosta impresară a fotbalistului, ea cerea daune mai mari decât cele pe care le-a obținut acum, în prima instanță.

”Nu voi renunța la banii pe care are îi datorează pentru că a rupt contractul unilateral. Cred că vorbim de vreo 500.000 de euro. Sunt banii pe care nu i-a plătit de-a lungul contractului, cei 10 % pe care trebuia să îi dea”, ne spunea Anamaria Prodan.

anamaria prodan
Anamaria Prodan a câștigat, în primă instanță, procesul cu Dennis Man / Foto: captură portal.just.ro

Ba chiar, ușor ironică, Anamaria Prodan sugera că situația lui Dennis Man ar putea fi rezolvată chiar de Gigi Becali, cel care a fost de acord cu transferul fotbalistului de la FCSB la Parma. ”De toate aceste probleme se ocupă avocații, eu doar aștept soluțiile.

Și banii. În rest, nu mă interesează. Lui Dennis Man i-a promis, cine i-a promis, ceva… Poate îi plătește patronul Stelei, nu mă interesează”, mai spunea Anamaria Prodan legat de procesul pe care îl avea cu Dennis Man.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,00 este cota ca echipa lui Gigi Becali să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT