Fotbal international

Anamaria Prodan a dat cărțile pe față! Ce oferte a mai avut Stanciu: “De ce să te bați la retrogradare?”

09.02.2019 | 10:46
Anamaria Prodan a dat cartile pe fata Ce oferte a mai avut Stanciu De ce sa te bati la retrogradare

Impresarul Anamaria Prodan a dezvăluit că Nicolae Stanciu a mai avut și alte oferte înainte să semneze cu arabii de la Al Ahli. Agentul a dat toate cărțile pe față și a spus că mijlocașul putea să ajungă chiar în Germania. Echipa însă nu era una considerată Top Class. Formația din Bundesliga care îl dorea pe Stanciu era una cu probleme serioase și care luptă în fiecare an pentru evitarea retrogradării. Nu aici s-au oprit posibilitățile de transfer ale mijlocașului.

„Stanciu a mai avut ofertă din Egipt, dar şi din Germania, de la o echipă din subsolul clasamentului. Se bate an de an să se salveze, de ce să meargă acolo, să retrogradeze şi să-şi distrugă CV-ul? Oferta de la Al Ahli a fost de nerefuzat, nu putea să aleagă altceva”, a declarat Anamaria Prodan pentru Digi Sport.

Ce oferte a mai avut Stanciu: de ce să te bați la retrogradare? Stanciu
Nicolae Stanciu a marcat 10 goluri pentru echipa națională a României

Ce oferte a mai avut Stanciu: de ce să te bați la retrogradare?

Stanciu a plecat în această iarnă de la Sparta Praga la Al Ahli SC. Zece milioane de euro s-au plătit în schimbul jucătorului. N-a fost cea mai aplaudată mutare pentru mijlocaș. Considerat cel mai bun fotbalist român al momentului, Stanciu a surprins când a plecat în zona Golfului la numai 25 de ani. Şi selecționerul Cosmin Contra a strâmbat din nas, dar a precizat că va continua să-l urmărească pe jucător și în campionatul Arabiei Saudite. ”Dacă evoluțiile lui nu vor fi consistente, nu îl voi mai convoca la echipa națională”, a anunțat Contra.

Zdenek Scasny, antrenorul Spartei Praga a tras și el un semnal de alarmă și a încercat să justifice transferul mijlocașului. “Noi știam de la el că își dorește să plece. Își dorea asta chiar și în cazul unei oferte din prima ligă din Egipt. Nico, totuși, s-a comportat încă ca un profesionist exemplar. S-a antrenat la nivel ridicat și a jucat foarte bine în meciurile amicale. Cu o zi înainte de a pleca la Al Ahly a venit și a  cerut să vorbească cu Tomas pentru că a vrut să vadă dacă ar trebui să plece sau nu. A vrut să știe părerea noastră. Noi i-am spus că decizia finală este a lui. Apoi, i-am dorit mult noroc pentru că a făcut o treabă bună la Sparta și avem un respect mare pentru el”, a spus Zdenek Scasny.

  • 28 de prezențe are Nicolae Stanciu în echipa națională a României