Life

Anamaria Prodan a dat petrecere de divorț, cu 200 de invitați: “De azi, mă răsfăț!” Lux și opulență pe iahtul milionarilor, în Dubai! Video exclusiv

Anamaria Prodan a decis să meargă mai departe în cazul divorțului ei de Laurențiu Reghecampf, motiv pentru care, alături de vreo 200 de oameni, a pus la cale o petrecere de zile mari, pe un iaht, în Dubai.
03.11.2021 | 10:44
Anamaria Prodan a dat petrecere de divort cu 200 de invitati De azi ma rasfat Lux si opulenta pe iahtul milionarilor in Dubai Video exclusiv
Anamaria Prodan a dat petrecere de divorț, în Dubai, alături de 200 de invitați. Sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Dacă Laurențiu Reghecampf a petrecut de Halloween alături de cei doi fii ai săi, a doua zi, Anamaria Prodan a chefuit, în Dubai, pe iaht, alături de 200 de oameni, o petrecere în stil White Party. Iar cheltuielile au fost pe măsură: câteva zeci de mii de euro bune, mai ales că a vrut să pună la dispoziția invitaților șampanii fine, băutură de lux și tot ce și-ar mai putea dori cineva.

Anamaria Prodan, petrecere de divorț

”Dubai, Dubai, viața ca-n rai” este melodia care se repetă, aproape obsesiv, la petrecerile din micuțul, dar bogatul emirat arab. Petrecerile se țin lanț, fie că e vorba de ”încasat” banii turiștilor care vor să vadă Burj Khalifa și să se distreze, fie că e vorba de evenimente importante în viața cuiva.

ADVERTISEMENT

Iar un eveniment care, cu siguranță, este greu de uitat este divorțul. Mai ales dacă te cheamă Anamaria Prodan, iar bărbatul de care divorțează este cel pe care îl numea ”Soarele” ei, Laurențiu Reghecampf.

Acesta a fost motivul pentru care, de fapt, pe 2 noiembrie, în seara de după Halloween, Anamaria Prodan a decis să meargă mai departe. Și a făcut-o printr-o petrecere de zile mari. O petrecere de divorț. Cu muzică, vedete, șampanie și tot ce ar trebui să fie, în mod normal, la o nuntă ”pe opulență”.

ADVERTISEMENT

Îmbrăcată complet în alb, cu decolteul la vedere, subiect de ocheade printre afaceriștii care se învârteau în jurul ei, Anamaria Prodan ne-a spus ca este timpul sa lase lacrimile deoparte. “Sunt puternică acum și voi fi și mai puternică. Totul mă face mai puternic. Iar asta e petrecerea mea, petrecerea de divorț”, ne-a spus, zâmbind, Anamaria Prodan.

“Lacrimi din Soare” și șampanie în valuri

După ce, în prima zi de noiembrie, Anamaria Prodan vărsa lacrimi pentru Soarele ei, pentru Laurențiu Reghecampf, lucrurile s-au schimbat radical a doua zi. Și a pus la cale o petecere de divorț așa cum, de altfel, a și anunțat, dar nu o credea nimeni. Dar, din nou, a spus adevărul.

ADVERTISEMENT

Alături de vreo 200 de oameni, adică cam toți care i-au fost în ultima vreme alături, a închiriat un iaht de lux din Dubai, intitulat, sugestiv, Billionaire. Și s-a pus pe chefuit.

Iar dacă, la nunta cu Laurențiu Reghecampf evenimentele s-au desfășurat, oarecum, discret, la petrecerea de divorț a fost o adevărată nebunie, FANATIK având imaginile care par să spună totul despre ce s-a petrecut pe iaht.

ADVERTISEMENT

”E petrecerea de divorț. Astăzi mă răsfăț, de astăzi mă răsfăț cu toți prietenii mei, cu lumea pe care o iubesc”, spunea, zâmbind, Anamaria Prodan. E adevărat, probabil zâmbea mai mult ca să își facă ei curaj. Dar, ascunzând, așa cum doar o femeie o poate face, durerea din inimă, Anamaria Prodan a fost sufletul parangheliei din Dubai.

Și s-a răsfățat. În stil mare. 30.000 de euro a costat doar șampania de pe iahtul din Dubai unde Anamaria Prodan petrecea în stil mare. Bani la care, evident, se adaugă și cei scoși din buzunar pentru închirierea iahtului, pentru restul băuturilor fine și delicateselor servite invitaților . ”Un mizilic. Peste 30.000 de euro”, susținea râzând Eduard Irimia, cel care, de altfel, cu o zi înainte îi înmânase un premiu la gala ISucces din Dubai.

Anamaria Prodan a renunțat la lacrimi! Măcar pentru o seară

Petrecerea de pe iaht s-a încins. Și nici nu avea cum altfel, măcar pentru zecile de sticle de șampanie care ”dispăreau” ca prin minune. Iar cu Ruby acolo, pe iaht, era imposibil să nu fie și distracție. Pentru că, înfiptă din fire, cântăreața i-a ”confiscat” la un moment dat, microfonul MC-ului.

Și i-a dat și o mică lecție de cum se face show, Ruby reușind să agite atmosfera la maximum. Stimulată astfel, Anamaria Prodan s-a apucat de show. Și, chiar dacă nu a uitat, încă, de relația pe care o avea cu Laurențiu Reghecampf, măcar pentru o seara, a renunțat la lacrimi. Alături i-a fost și creatorul de modă Cătălin Botezatu, obișnuit cu luxul și opulența.”Suntem pe iahtul Billionaire, așa cum am fost crescuți. Viața este frumoasă, scurtă, ne dorim să fim sănătoși că, în rest, le avem pe toate”, ne-a spus Cătălin Botezatu, în toiul petrecerii.

Anamaria Prodan, decisă să își refacă viața

Anamaria Prodan a decis că este momentul să își ia adio, cu adevărat, de la bărbatul cu care a trăit în ultimii 15 ani, Laurențiu Reghecampf. Dar, susține ea, nu a renunțat la ideea de dragoste și este decisă să își refacă viața în cel mai scurt timp.

”Eu pot să îmi aleg, în fiecare secundă, orice bărbat din acest Univers, care mă va trata ca pe o zână. Mă voi mărita imediat. Cu cel mai bogat, cel mai deștept, cel mai șarmant bărbat din Univers”, spune Anamaria Prodan, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT