Sport

Anamaria Prodan a făcut senzație într-o ședință foto. A pozat în rochie de mireasă: “M-am simţit ca într-un film!” VIDEO

19.03.2020 | 13:05
Anamaria Prodan a facut senzatie intro sedinta foto A pozat in rochie de mireasa Mam simtit ca intrun film VIDEO
Anamaria Prodan a făcut senzație într-o ședință foto. Impresara a pozat în rochie de mireasă. VIDEO
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan, una dintre prezențele la ordinea zilei în fotbalul românesc, surprinde din nou cu o apariție extrem de spectaculoasă. Sexy-impresara de fotbaliști a acceptat invitația unei reviste de lifestyle și a postat în ipostaze spectaculoase, fiind îmbrăcată în mai multe rochii de mireasă.

Anamaria Prodan, apariție spectaculoasă într-o ședință foto. Impresara a pozat în rochie de mireasă

Anamaria Prodan este una dintre cele mai active persoane din lumea fotbalului românesc, având sub contract mai mulți jucători din țară.

ADVERTISEMENT

Când nu se ocupă de transferuri de jucători, impresara are timp de activități extra-fotbalistice. Recent, aceasta a pozat extrem de provocator pentru o revistă de lifestyle.

La invitația Revistei Nunta, soția lui Laurențiu Reghecampf a acceptat să apară în ipostazele unei mirese.

ADVERTISEMENT

“Trebuie să vă spun noutatea jurnalistică a cărei protagonistă sunt, și asta prin puterea de convingere a prietenei mele Carmen Ioniță, publisherul revistei Nunta. Pentru acest cover story în revista ei am îmbrăcat nu una, ci mai multe rochii de mireasă și am pozat într-un pictorial dedicat mie și familiei mele!

Este o provocare onorantă să apar cu un interviu într-o revistă glossy-premium, unica din România în domeniul evenimentelor festive. M-am simțit ca într-un film gândit, regizat și realizat de profesioniștii echipei ei! Mi-a fost alături Oana Badea, prietena mea! La Galeria Bitolia am făcut fotografiile, într-un peisaj de vis! Lumea are nevoie de optimism, speranță și iubire”, a spus Anamaria Prodan pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Într-o ședință foto extrem de spectaculoasă, Anamaria Prodan a îmbrăcat mai multe rânduri de rochii, toate fiind extrem de elegante și de senzuale.

Rochiile au fost atât clasice, de culoare albă, cât și unele mai deosebite. În cadrul ședinței, Anamaria Prodan a adoptat și mai multe stiluri în ceea ce privește look-ul său.

ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan, în topul celor mai frumoase agente de fotbaliști din lume

La începutul acestui an, cotidianul britanic ”Daily Star” a realizat un clasament al celor mai frumoase impresare de jucători din lume. Pe prima poziție în topul britanicilor s-a clasat Anamaria Prodan.

Aceasta a activat în fotbal ca președinte de club la CS Buftea și ”U” Cluj și a făcut parte din staff-urile echipelor Gloria Bistrița ori Concordia Chiajna.

În afară de super transferurile pe care le-a făcut de-a lungul carierei (Nicușor Stanciu, de la FCSB la Anderlecht diind cel mai cunoscut exemplu), Anamaria este de fiecare dată o apariție excentrică și una dintre cele mai dorite românce, care aprinde imaginația bărbaților și le umple de invidie pe femei.

ADVERTISEMENT