Sport

Anamaria Prodan a facut o foto-magie! Impresarul a trucat poza de prezentare a lui Nicolae Stanciu la Wuhan FC. Foto

Anamaria Prodan (49 de ani) a fost prinsă cu minciuna! Impresarul a trucat o fotografie de prezentare a lui Nicolae Stanciu (28 de ani) la Wuhan Three Towns.
15.02.2022 | 20:24
Anamaria Prodan a facut o fotomagie Impresarul a trucat poza de prezentare a lui Nicolae Stanciu la Wuhan FC Foto
Anamaria Prodan (49 de ani) a fost prinsă cu minciuna! Impresarul a trucat o fotografie de prezentarea a lui Nicolae Stanciu (28 de ani) la Wuhan Three Towns
ADVERTISEMENT

Nicolae Stanciu a fost transferat, în China, de Wuhan Three Towns, pentru patru milioane de euro, de la Slavia Praga.

Anamaria Prodan a trucat poza de prezentare a lui Nicolae Stanciu la Wuhan FC

Anamaria Prodan a postat, pe contul personal de Instagram, o imagine împreună cu Nicolae Stanciu și partenerii ei de la SPOCS, firma de impresariat la care aceasta lucrează. Însă, în mod surprinzător, poza s-a dovedit a fi una trucată.

ADVERTISEMENT

„Mult succes Nicolae Stanciu la Wuhan”, a scris Anamaria Prodan, alături de fotografie.

Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a fost dată de gol chiar de pagina de Instagram a firmei SPOCS, care a postat aceeași fotografie, însă fără Anamaria Prodan în cadru, aceasta fiind, totuși, menționată în descriere. Ulterior, imaginea a fost înlocuită cu cea în care apare și Anamaria Prodan.

„Transfer mare și ambiții mari. Nicolae Stanciu merge la Wuhan Three Town Football Club! Am lucat minunat împreună cu Sascha, Pavel, David, Ana (n.r. – Anamaria Prodan), Nir, Adrienne și Marko!”, au scris cei de la SPOCS, pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Poza originală

Anamaria Prodan a decupat o fotografie postată, pe 3 ianuarie, și a lipit-o lângă partenerii ei, pentru a evidenția și mai mult faptul că a fost implicată în transferul lui Nicolae Stanciu în China.

Anamaria Prodan, scandal cu frații Becali, din cauza transferului lui Dennis Man la Parma

La finalul lui 2020, Anamaria Prodan s-a aflat într-un scandal monstru cu Giovanni și Victor Becali, pe care i-a acuzat de faptul că s-au implicat în transferul lui Dennis Man la Parma, deși jucătorul era sub contract cu ea.

ADVERTISEMENT

„Nu mai am ce să discut! De acum se ocupă avocații. Când m-ai trădat de multe ori, nu mai e cale de întoarcere.

Mă poți păcăli o dată, de două ori, dar nu mai mult. Dennis Man a fost învățat de familia Becali că nu este o problemă și că poate semna cu ei pentru o zi și că mai apoi rămâne cu mine.

ADVERTISEMENT

Dar nu ai cum să rupi contractul”, declara Anamaria Prodan, în noiembrie 2021, la Digi Sport, despre Dennis Man.

  • 7 milioane de euro este cota lui Nicolae Stanciu, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT