Fotbal intern

Anamaria Prodan a vorbit despre colaborarea cu Gigi Becali: „Nici nu mai vrea să audă”

26.10.2020 | 12:54
Anamaria Prodan a vorbit despre colaborarea cu Gigi Becali Nici nu mai vrea sa auda
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan este implicată financiar la FC Hermannstadt și a fost cea care l-a propus pe antrenorul spaniol Ruben Albes, care a revitalizat echipa și i-a adus pe locul opt în clasament cu 11 puncte.

Finanțatoarea sibienilor a vorbit despre meciul împotriva FCSB-ului și mai ales despre cel mai bun jucător al său: Dennis Man, dar și despre discuțiile referitoare la ajutorul dat lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Impresara lui Dennis Man și a altor jucători importanți din Liga 1, a cumpărat de la Claudiu Rotaru 50% din acțiunile cluburi, pentru o sumă destul de mică pentru un club din campionatul intern: un milion de euro.

Anamaria Prodan a vorbit despre relația cu Gigi Becali: „Nu îl mai interesează”

Impresara consideră că e normal să aibă relații bune cu cluburile la care a lucrat și deși a fost criticată după ce i-a trimis pe Karanovic și Caiado la FCSB, a declarat că va ajuta în continuare toate echipele la care are jucători:

ADVERTISEMENT

„Voi ajuta toate echipele la care am avut jucători sau am o relație bună cu conducerea. De ce să nu poată să câștige Sibiul cu FCSB? Au fost atâtea surprize. Îmi doresc ca Dennis Man și toți jucătorii mei să înscrie, pentru că eu astfel pot să îi vând.

E o logică normală și firească. Nu am echipa mea de fotbal, ca să fiu patron de echipă. Eu sunt un bun manager și atât”, a declarat Ana Maria Prodan la ProX.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Anamaria Prodan a vorbit și despre retragerea lui Gigi Becali din spațiul public și consideră că acesta nu va mai reveni asupra deciziei, deși a mai apărut cu o declarație în care l-a atacat pe finul Mirel Rădoi: „Nu își mai dorește, nu vrea să își mai facă griji. Nu se mai uită la meciurile de fotbal. Nu îl mai interesează! Nici nu mai vrea să audă”.

Ce spune Anamaria Prodan despre Dennis Man: „E numărul unu în România”

Ana Maria Prodan a vorbit și despre convocarea lui Dennis Man la echipa națională de seniori și crede că jucătorul pe care îl impresariază este cel mai bun din România și va face ușor-ușor pasul și către echipa mare:

ADVERTISEMENT

O să îi vină rândul. Unde este acum și ce face e un lucru incredibil! Să ajute echipa de tineret, să facă performanță. E de departe cel mai bun jucător pe care îl are România!

Dennis își cunoaște valoarea, își știe locul și își așteaptă rândul. În momentul ăsta, Dennis Man e numărul unu din România. Mirel Rădoi sigur are un motiv pentru care nu l-a convocat încă și el știe cel mai bine”, a spus impresara.

Finanțatoarea lui FC Hermannstadt a vorbit și despre venirea lui Laurențiu Reghecampf la FCSB, care va rămâne mereu în sufletul soțului ei și urează multă baftă lui Toni Petrea, fostul secund al lui Reghe:

„Pentru familia mea, Steaua e ceva unic și va rămâne în sufletul lui Laurențiu. Suntem profesioniști și mergem acolo unde suntem doriți. Steaua are antrenor. Asta e logica mea. Așa mi-am ajutat întotdeauna antrenorii dar și jucătorii. Sunt fericită că Toni a fost elevul soțului meu și a învățat meserie și îi doresc mult baftă”, a completat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan despre situația de la Dinamo: „Spaniolii se acomodează cel mai greu în România”

Ana Maria Prodan a vorbit despre situația dificilă de la Dinamo și consideră că jucătorii spanioli se acomodează extrem de greu în campionatul României, iar asta ar fi una dintre explicațiile pentru jocul slab al echipei din Ștefan cel Mare în primele opt etape ale campionatului:

„Este un moment foarte greu. Toată lumea s-a bucurat că Dinamo a ieșit din groapă. Eu cred că spaniolii se acomodează cel mai greu în Romania. E cu totul și cu totul altfel pentru ei. La prima atingere cădem, noi nu vrem să jucăm fotbal și pentru ei e ceva incredibil. Ne-am canalizat pe arbitraj și pe alte probleme.

Repet, spaniolii se adaptează foarte greu în România. Portughezii nu vociferează, nu sunt înfumurați, se adaptează mai ușor și comunică mai bine. Plus că mai e o problemă la nivel global. Jucătorii nu au meciuri de șase luni de zile. E greu să te adaptezi în două luni, după ce nu ai jucat timp de șase luni”, a mai spus soția lui Laurențiu Regehcampf.

________________________________________________________________________________

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Hermannstadt: 1,97 este cota pentru „peste 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

 

ADVERTISEMENT