Fotbal intern

Anamaria Prodan a vorbit despre divorțul de Reghe: ”Bărbații ca el, pe cale de dispariție!”

30.12.2020 | 09:43
Anamaria Prodan a vorbit despre divortul de Reghe Barbatii ca el pe cale de disparitie
ADVERTISEMENT

Agentul de jucători Anamaria Prodan a oferit detalii despre căsnicia pe care o are cu antrenorul Laurențiu Reghecampf și a dezvăluit că nimic nu poate duce la un divorț între ei.

Vedeta a acceptat invitația de a participa la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D, și a răspuns la câteva întrebări din sfera profesională, cât și personală.

ADVERTISEMENT

Nevasta lui Reghecampf a recunoscut că fotbalul i-a adus milioane de euro în conturi și că a făcut cea mai bună alegere în 2006 când s-a apucat serios de impresariat.

Anamaria Prodan nu crede că se va ajunge la divorț în căsnicia sa cu Reghe

La un moment dat, prezentatoarea emisiunii a întrebat-o pe Anamaria Prodan ce ar putea duce la un divorț între ea și Laurențiu Reghecampf, iar aceasta a dezvăluit că nu se va ajunge niciodată în acest păunct deoarece soțul ei este perfect.

ADVERTISEMENT

”Niciodată nu vom renunța, suntem suflete pereche. Este cel mai bun bărbat pe care l-a lăsat Dumnezeu pe pământ. E cel mai tandru, bărbatul care îmi aduce flori zilnic, care vine cu mâncarea la pat, îmi ia zilnic cadouri. Bărbații ca Reghecampf sunt pe cale de dispariție”, a declarat agentul de jucători.

”El este cel care cântă în casă, dacă ar fi să fiu sinceră. Laur nu se exteriorizează, dar are niște ochi albaștri care te fac să îngheți, dacă se uită fix la tine. Eu țip, fac circ, arunc. El doar se uită. Când o face adânc, a tăcut toată lumea”, a recunoscut Anamaria Prodan.

ADVERTISEMENT

Impresara Anamaria Prodan a început să se implice financiar la clubul FC Hermannstadt în prima parte a anului, însă FANATIK a aflat că este deja hotărâtă să se retragă din conducerea sibienilor.

Ea va încasa 80.000 de euro din partea clubului clasat pe locul 14 în Liga 1, bani pe care aceasta i-a împrumutat echipei atunci când a venit la Sibiu. Sursa banilor este reprezentată de fondurile pe care sibienii le vor primi din partea companiei ce deține drepturile TV pentru campionatul României.

ADVERTISEMENT

În urmă cu două săptămâni, pe 17 decembrie, chiar de ziua sa, Anamaria Prodan şi-a lansat simultan două cărți autobiografice prin intermediul cărora face dezvăluiri incendiare din viața personală, dar și din cariera profesională.

ADVERTISEMENT