Sport

Anamaria Prodan, acuzații după miezul nopții la adresa lui Laurențiu Reghecampf! Povestește pas cu pas șirul evenimentelor șocante: “M-a luat de păr, m-a târât. L-a bătut pe prietenul meu”

Anamaria Prodan a oferit, după miezul nopții, noi detalii șocante despre agresiunile fizice la care a fost supusă de Laurențiu Reghecampf. Firul complet al evenimentelor.
24.09.2022 | 10:30
Anamaria Prodan acuzatii dupa miezul noptii la adresa lui Laurentiu Reghecampf Povesteste pas cu pas sirul evenimentelor socante Ma luat de par ma tarat La batut pe prietenul meu
Firul evenimentelor șocante dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. S-a lăsat cu bătaie și amenințări. Sursă foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan a dat detalii cutremurătoare despre tot ceea ce s-a întâmplat în noaptea în care a avut loc scandalul cu Laurențiu Reghecampf și cum a escaladat totul până la o bătaie în toată regula.

Anamaria Prodan, detalii terifiante despre scandalul cu Laurențiu Reghecampf: “Ne amenință cu moartea pe toți! Să-l lăsăm să ne bată, să ne târască?”

“A venit să-și exercite dreptul de a-și vedea copilul, dar a venit de fapt să-și amenințe copilul și atât. A început să înjure, mi-a înjurat finul, a dat în fin, că-l omoară, ne amenință cu moartea pe toți.

ADVERTISEMENT

A intrat în casă fără acordul nimănui, prin efracție. Dacă tu dai în mine, mă strângi de gât, îl înjuri pe om, îl bați pe prietenul meu, îi dai cu pumnul în față, sari în mașină peste el, ce am putea noi să facem?

Să-l lăsăm să ne bată, să ne târască? M-a târat, a vrut să dea în mine. Ajunge! Uită-te cum îmi sunt telefoanele, sparte, nu mai pot să intru în niciun telefon”, a declarat Anamaria Prodan la ieșirea de la secția de Poliție din Snagov, unde au fost audiați atât ea cât și Laurențiu Reghecampf.

ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf l-ar fi agresat fizic și pe finul Anamariei Prodan: “I-a rupt tricoul, l-a amenințat cu moartea, l-a zgâriat”

Finul Anamariei Prodan ar fi ieșit chiar mai rău din confruntarea de groază cu Laurențiu Reghecampf, așa cum a povestit impresara. “I-a rupt tricoul, l-a amenințat cu moartea, l-a zgâriat. M-am băgat între ei, l-am împins, l-am luat, am încercat să-l calmez”.

FANATIK a detaliat motivul care ar fi stat la baza scandalului fără precedent din fosta familie Reghecampf. Este vorba de un dosar în care Anamaria Prodan îl acuză pe Reghe că ar fi ascuns mai multe bunuri ale familie în două containere.

ADVERTISEMENT

Poliția Snagov a oferit un comunicat despre evenimentele șocante dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan și chiar a emis ordine de protecție provizorii în acest caz. S-au deschis dosare penale pentru lovire și alte violențe atât în cazul lui Reghe, cât și al Anamariei Prodan.

Laurențiu Reghecampf a mers și el la secția de Poliție Snagov unde a fost audiat pentru a se clarifica firul evenimentelor. Antrenorul lui Neftchi Baku avea o șapcă în cap pentru a ascunde urmele provocate de altercația cu Anamaria Prodan. A refuzat să ofere declarații de presă.

ADVERTISEMENT