Life

Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Așa s-a afișat impresara pe Instagram

24.09.2020 | 15:51
Anamaria Prodan aparitie incendiara in costum de baie Asa sa afisat impresara pe Instagram
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan este cu siguranță una dintre cele mai populare apariții feminine din showbiz-ul românesc.

Impresara se bucură de o mare notorietate și în mediul online, unde “scorul” fanilor săi este unul impresionant.

ADVERTISEMENT

Doar pe Instagram, unde este cât se poate de activă și postează imagini aproape zilnic, soția lui Reghe are peste 700 de mii de urmăritori.

Anamaria Prodan în apariții incendiare doar în costum de baie. Și-a uimit miile de fani de pe Instagram

Pentru că este o persoană foarte activă, deși a stat pe tușă în vila ei din Dubai pe perioada lunilor de pandemie, în prezent Anamaria Prodan și-a reluat aproape toate vechile activități.

ADVERTISEMENT

Blondina onorează invitații la evenimente, petrece foarte mult timp și în România. Iar adesea găsește și câteva momente doar pentru ea, în care să se relaxeze.

Impresara de fotbaliști este o mare iubitoare și a bijuteriilor, fie accesoriilor foarte scumpe. Adesea poate fi zărită când poartă și astfel de lucruri ce costă de ordinul zecilor de mii de euro. Precum poșetele sale Hermes Birkin pe care le preferă în favoarea altor genți de brand. Un model pe albastru poate fi observat la brațul impresarei și mai jos,

ADVERTISEMENT
Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Așa s-a afișat impresara pe Instagram
Anamaria Prodan se bucură de o foarte mare notorietate și în mediul online și are sute de mii de fani. Impresara e o iubitoare a poșetelor și aceesoriilor scumpe

O mare adeptă a clipelor de răsfăț care implică și statul la plajă, Anamaria Prodan le-a arătat fanilor ei și cât de mult s-a tonifiat în ultima vreme.

De aceea, pentru astfel de momente, impresara de 47 de ani alege să nu omită statul pe marginea piscinei pentru o baie de soare.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) on

Cele mai noi apariții ale sale de pe Instagram, ce pot fi admirate și-n continuare, au adunat un număr foarte mare de aprecieri.

Fanii impresarei care nu se sfiește să-și arate formele bine lucrate au putut să observe cât de bine arată în prezent, la această vârstă.

Cum s-a tonifiat Anamaria Prodan în mod spectaculos

Anamaria Prodan a reușit să se tonifieze spectaculos, iar despre acest proces de slăbire a susținut cu câteva luni în urmă că a ținut o dietă deloc de neglijat, doar cu sucuri.

“Eu dacă îmi doresc ceva nu-mi stă nimic în cale! Este o dietă prin care toţi sportivii mari ai lumii slăbesc. Nu am mai mâncat solid absolut nimic, doar sucuri. Nu e dificil, pentru că organismul de aia are nevoie. De vitamine. S-a curăţat tenul, am slăbit frumos.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) on

Am băut sucuri de spanac amestecat cu kale, cu ginger, cu portocale cu sucuri naturale. Aveam doi litri de suc, în ultima perioadă nici nu mai puteam să-l beau pe tot. Poate beam un litru pe zi. Şi apă, foarte multă apă. Aveam non-stop sucul în mână. Dacă mă opream undeva, îl puneam la frigider.”, povestea Anamaria Prodan despre dieta ei, într-un interviu acordat.

ADVERTISEMENT