Life

Anamaria Prodan are o fiică de milioane! În ce ipostaze apare Sarah pe Instagram

01.10.2020 | 18:45
Anamaria Prodan are o fiica de milioane In ce ipostaze apare Sarah pe Instagram
ADVERTISEMENT

Frumoasa impresară de fotbal se bucură de succes în carieră, dar și în viața de familie. Vedeta a postat câteva poze cu fiica ei pe contul de Instagram, iar fanii au rămas fără cuvinte.

Anamaria se poate lăuda cu o fiică de milioane! Sarah s-a lăsat fotografiată în ipostaze incendiare chiar pe terenul de sport. Trăsăturile ei i-au impresionat în mod plăcut pe fanii vedetei.

ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan este cea mai cunoscută impresară din România și fanii s-au obișnuit deja cu aparițiile ei provocatoare. Ce i-a uimit însă au fost fotografiile cu fiica ei, așa cum nimeni nu a mai văzut-o.

Anamaria Prodan are cu ce se lăuda! Uite cum arată fiica ei

Anamaria Prodan este o impresară de succes, dar și model și realizator TV. Se pare că celebrul proverb care spune că “așchia nu sare departe de trunchi” este cum nu se poate mai adevărat în cazul vedetei și a fiicei ei.

ADVERTISEMENT

Viața de familie este înfloritoare pentru impresară. Căsătorită de mai bine de un deceniu cu Laurențiu Reghecampf, cei doi se împart între România, Emiratele Arabe și Statele Unite și au o viață la care mulți visează.

Puțini știu însă detalii despre frumoasa ei fiică, Sarah. Aceasta s-a lăsat fotografiată și pare că este un adevărat fotomodel! Anamaria este un exemplu important pentru fiica ei, care îi calcă pe urme, așa cum se poate vedea pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

@sarahh #iubirealuimama #proudmother #perfectdaughter #lovemydaughter #uarethebest

O postare distribuită de Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) pe

 

Tânăra a încercat să îmbine sportul cu eleganța și i-a ieșit de minune. Ipostazele inedite în care s-a lăsat pozată i-au impresionat pe fani, care au lăsat câtev comentarii, printre care “Fată dragă ești superbă”.

Anamaria Prodan are două fiice din mariajul anterior cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, Sarah și Rebecca, dar și un băiat cu actualul soț. Rebecca a studiat la New York și a decis să continue la Milano.

ADVERTISEMENT

Nici Sarah nu a rămas pe plaiurile mioritice, așa că Statele Unite au fost o opțiune și pentru ea. Tânăra și-a moștenit ambii părinți atât în materie de sport, dar și de frumusețe. Este pasionată de baschet și a plecat din țară pentru a-și urma visul.

Aceasta calcă pe urmele mamei, care arată bine chiar și la 47 de ani. Anamaria a postat recent o fotografie în costum de baie și se poate lăuda cu o siluetă perfectă. Nimeni nu ar crede că abdomenul ei a fost testat de trei sarcini.

ADVERTISEMENT