Life

Anamaria Prodan are parte de susținere în scandalul cu Reghe. Elena Merișoreanu îl pune la punct pe antrenor: „Rușine să-i fie!”

Elena Merișoreanu, care a fost o apropiată a Ionelei Prodan, a intervenit în scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.
26.09.2022 | 17:59
Anamaria Prodan are parte de sustinere in scandalul cu Reghe Elena Merisoreanu il pune la punct pe antrenor Rusine sai fie
Elena Merișoreanu o apără pe Anamaria Prodan în scandalul cu Reghe. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Elena Merișoreanu a intervenit după ce Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au bătut în fața casei lor din Snagov vineri, 23 septembrie. Artista de muzică populară a fost apropiată de Ionela Prodan, mama impresarei.

Elena Merișoreanu, de partea Anamariei Prodan în scandalul cu Reghe

După ce vineri, 23 septembrie 2022, Anamaria Prodan s-a bătut parte în parte cu Laurențiu Reghecampf, tatăl copilului și încă soțul său din punct de vedere legal, impresara are parte și de susținere.

ADVERTISEMENT

Dacă părintele Calistrat judecă atitudinea vedetei și felul în care a ales să se expună public, acuzând-o că strică imaginea mamei sale, Elena Merișoreanu, buna prietenă a Ionelei Prodan, o apără pe Anamaria.

Artista de muzică populară l-a pus pe zid pe Laurențiu Reghecampf pentru că a lovit-o pe mama copilului său și susține că Anamaria Prodan a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-și ține familia unită.

ADVERTISEMENT

„Anamaria Prodan nu e singură, noi o apărăm. Rușine să-i fie lui Reghe că a ridicat mâna asupra mamei copilului lui, rușine să-i fie! Ea a ținut, săraca de ea, familia și se zbate pentru copiii ei”, a spus Elena Merișoreanu la România TV, notează Libertatea. 

„Ea habar nu avea, săraca de ea”

Pe de altă parte, Elena Merișoreanu îl acuză pe Reghecampf și de faptul că, în timp ce Anamaria Prodan își petrecea majoritatea timpului în spitale, încercând să-și salveze mama, el se distra cu o altă femeie.

ADVERTISEMENT

Prin urmare, artista a transmis că în lupta dintre ei, impresara nu este singură, ci se bucură de toate susținerea sa și a familiei sale.

Cât despre Corina Caciuc, actuala iubită a celebrului antrenor, Elena Merișoreanu susține că e responsabilă pentru despărțirea dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.

ADVERTISEMENT

„Ea avea grijă de mama ei, nu s-a ridicat de la spital și el între timp se distra. Ea habar nu avea, săraca de ea. Anamaria Prodan nu e singură, noi o apărăm.

Toata familia mea este lângă ea. Sunt în lacrimi că ea a pățit o așa rușine, să ridice mâna. Cum și-a putut permite să facă așa ceva. Este rușinos ce s-a întâmplat. Deocamdată, aia a stricat casa lui Ana. Ea este o familistă, este o fată extraordinară”, a adăugat spus Elena Merișoreanu.

ADVERTISEMENT