Fotbal intern

Anamaria Prodan, atac dur la adresa antrenorilor de la FCSB! ”După Reghecampf au venit unii fără minte, zero barat”

23.01.2019 | 08:54
Anamaria Prodan atac dur la adresa antrenorilor de la FCSB Dupa Reghecampf au venit unii fara minte zero barat
ADVERTISEMENT

Impresarul Anamaria Prodan a lansat un atac dur la adresa antrenorilor de la FCSB care i-au urmat lui Laurențiu Reghecampf. Fără să pronunțe numele vreunuia din ei, aceasta spune că ”s-a ales praful” de tot ce au construit ei la clubul finanțat de Gigi Becali.

”Uitați-vă ce s-a întâmplat la Steaua în perioada lui Reghecampf. Ce miracol s-a întâmplat la echipă. Păi, ce atmosferă era? Știam cât de importantă e familia și soția unui jucător! În tot ce înseamnă performanță. I-am învățat pe toți jucătorii, indiferent dacă m-am uitat eu pe contract, să-l ia și să-l citească, să se ducă acasă să vorbească cu mama, tata, nevasta sau amanta și să-mi spună dacă e de acord. Dacă nu, căutam altceva”, a declarat impresarul pentru gsp.ro.

ADVERTISEMENT
Mihai Stoica și Anamaria Prodan în tribunele Arenei Naționale
Mihai Stoica și Anamaria Prodan în tribunele Arenei Naționale

Anamaria Prodan, atac dur la adresa antrenorilor de la FCSB: ”Asta e mentalitatea oamenilor care nu au educație”

”Jucătorii care intră pe teren și au probleme acasă cu soția, cu mama, cu cățelul, cu purcelul, cu copilul, ei nu vor da randament! Trebuie să fie cineva, cum am fost eu, care să adune familia. Vorbeam între noi toate problemele și eu știam tot. Că ăla s-a certat cu nevasta, că ăla își operează mama. Eu rezolvam absolut tot și cu doctori, cu amante sau cu prietene și iubite. Jucătorii nu mai aveau nicio grijă, iar când intrau pe teren se gândeau doar la fotbal”, a mai spus impresarul.

Întrebată dacă o astfel de legătură nu e riscantă deoarece când se schimbă antrenorul jucătorii rămân legați afectiv de fostul tehnician, Anamaria Prodan a răspuns extrem de dur. ”Asta e mentalitatea de rahat a antrenorilor! Și a oamenilor care nu au educație. S-a întâmplat aşa fiindcă după Reghe au venit antrenori fără minte, zero barat, și spuneau că ăla e al lui Prodanca sau al lui Reghe. Relațiile noastre cu jucătorii vor rămâne pe viață. Încă își fac vacanțele cu noi! N-ar trebui să spun ce o să spun acum fiindcă poate le fac probleme. Toate soțiile și iubitele fotbaliștilor spun că de când am plecat noi s-a ales praful!”, a fost atacul lansat de Anamaria Prodan l-a adresa antrenorilor care au venit după Laurențiu Reghecampf la FCSB.

ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf a pregătit în două rânduri FCSB, prima dată în perioada mai 2012 – mai 2014, iar a doua oară în perioada decembrie 2015 – mai 2017. Între cele două mandate ale sale, formația ”roș-albastră” a fost pregătită de Constantin Gâlcă, iar apoi de Mirel Rădoi. După a doua plecare a lui Reghe, echipa a fost preluată de Nicolae Dică, care în această iarnă a fost schimbat cu Mihai Teja.