Fotbal intern

Anamaria Prodan, ca şi plecată de la Hermannstadt! Despre ce sumă de bani este vorba. Exclusiv

27.12.2020 | 16:30
Anamaria Prodan ca si plecata de la Hermannstadt Despre ce suma de bani este vorba Exclusiv
Anamaria Prodan, ca şi plecată de la Hermannstadt! Despre ce sumă de bani este vorba. Exclusiv. Sursa foto: Digisport
ADVERTISEMENT

Impresara Anamaria Prodan a început să se implice financiar la clubul FC Hermannstadt în prima parte a anului, însă FANATIK a aflat că este deja hotărâtă să se retragă din conducerea sibienilor.

Soția lui Laurențiu Reghecampf, fostul antrenor al FCSB și de două ori câștigător al trofeului Ligii 1, a hotărât să plece și va primi banii pe care i-a împrumutat echipei.

ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan va încasa 80.000 de euro din partea clubului clasat pe locul 14 în Liga 1, bani pe care aceasta i-a împrumutat echipei atunci când a venit la Sibiu. Sursa banilor este reprezentată de fondurile pe care sibienii le vor primi din partea companiei ce deține drepturile TV pentru campionatul României.

Anamaria Prodan, ca și plecată de la Hermannstadt. Proiectul a eșuat

FANATIK a aflat că Anamaria Prodan vrea să plece de la Sibiu în ianuarie. Ea va încasa și „despăgubiri” în valoare de 80.000 de euro, bani pe care i-a împrumutat clubului.

ADVERTISEMENT

Deși a susținut tot timpul că implicată la Hermannstadt este, de fapt, fiica ei, Anamaria Prodan a avut un cuvânt greu de spus în viața clubului sibian, încă de când Rebecca a devenit proprietarul unui pachet de acțiuni. Impresara l-a adus pe antrenorul Ruben Albes și a convins majoritatea fotbaliștilor transferați de Hermannstadt să semneze cu sibienii. Ea a contribuit decisiv și la ajutorul pe care Hermannstadt i l-a oferit FCSB-ului în septembrie, atunci când un focar de coronavirus apărut la club i-a lăsat pe roș-albaștri fără majoritatea jucătorilor chiar înaintea duelului cu Slovan Liberec, din Europa League. Sibienii i-au trimis atunci la București pe Karanovic și Caiado, spre disperarea fanilor.

De asemenea, suporterii sibieni au fost extrem de deranjați de prestația favoriților și în duelul direct cu clubul patronat de Gigi Becali. Fanii au acuzat conducerea lui Hermannstadt că a trântit meciul pierdut cu 5-0 pe Arena Națională, împotriva roș-albaștrilor, iar principala suspectă a fost Anamaria Prodan.

ADVERTISEMENT

„Asta înseamnă să fii sluga ciobanului”, „În România s-a jucat fotbal doar până când au apărut casele de pariuri ca ciupercile după ploaie. Apoi totul a fost despre pariuri… Blaturi și echipa câștigătoare a fost decisă undeva într-un birou de niște băieți deștepți”, sau „Pai dacă Anamaria Prodan și-a dorit să marcheze cât mai multe goluri Denis Man decât o victorie a Sibiului să-i crească cota… Așa trebuie să joace astăzi Sibiul, nu cred că sunt ei chiar atât de slabi”, scriau atunci suporterii lui Hermannstadt pe Facebook.

  • În luna iunie 2020 a devenit oficială implicarea Anamariei Prodan la Hermannstadt.
  • Clubul sibian a anunțat că impresara se implică și financiar.
ADVERTISEMENT

Ruben Albes ar fi intrat în dizgrația celei care l-a adus în România

Înainte de a decide să se retragă de la Sibiu, Anamaria Prodan a luat în calcul să facă o mișcare importantă și să îl îndepărteze de pe banca tehnică a echipei pe Ruben Albes. Spaniolul a venit la club în locul lui Vasile Miriuță, imediat după ce impresara și-a început implicarea la club și a avut un start bun, reușind să-i salveze pe sibieni de emoțiile retrogradării în finalul sezonului precedent.

Cu toate acestea, evoluțiile sibienilor din actuala stagiune nu s-au mai ridicat la nivelul așteptărilor și conducerea a luat în calcul să facă o schimbare. „Mai avem un meci, vom trage linia după aceea și vom vedea dacă vom continua. El ar trebui să câștige în ultima etapă ca să-și păstreze postul și în ianuarie, după vacanță”, spunea Claudiu Rotar conform Digisport, președintele lui Hermannstadt, înaintea meciului pierdut de echipa sa cu 0-1 împotriva lui Poli Iași.

Cum Hermannstadt a pierdut, șansele ca Ruben Albes să mai rămână la club și din ianuarie par a fi infime. De altfel, tehnicianul spaniol a fost furios după meciul cu moldovenii și a anunțat că nimeni nu ar fi putut obține mai multe puncte, având în vedere condițiile de la club.

„Sunt mândru de munca pe care am depus-o aici. Dacă conducerea consideră că alt antrenor ar putea obține mai multe puncte în situația actuală, atunci foarte bine. Așa se întâmplă în fotbal. Cred că este ușor să uiți care este situația per total.

Noi facem o treabă foarte bună cu această echipă, asta este realitatea! În acest moment nu poți obține mai mult aici. Dacă te gândești câți jucători au fost accidentați, câți au avut COVID-19, asta este opinia mea. Dacă alți oameni gândesc altfel, le respect decizia. Eu îmi doresc tot binele pentru club”, a spus atunci Albes.

  • Hermannstadt este pe locul 14 în actualul sezon al Ligii 1.
  • 3 victorii și 6 egaluri au obținut sibienii în actuala stagiune.
ADVERTISEMENT