Sport

Anamaria Prodan, cadou de 100.000 de euro pentru Rebecca. Galerie foto

02.08.2018 | 17:27
Anamaria Prodan, cadouă de 100.000 de euro pentru Rebecca

Anamaria Prodan nu se uită la bani atunci când vine vorba de familia ei, iar sexy impresara i-a făcut un cadou în valoare de 100.000 de euro  fiicei sale, Rebecca. Tânăra care a împlinit recent 19 ani a avut parte de o surpriză uriaşă din partea părinţilor ei.

Astfel, Anamaria Prodan a băgat mâna adânc în buzunar şi i-a cumpărat fiicei sale un bolit al cărui preţ începe de la 100.000 de euro, o sumă uriaşă pentru o tânără în vârstă de 19 ani. Rebecca Prodan Dumitrescu a postat poza cu maşina pe o pagină de socializare, iar imaginea a primit sute de aprecieri.

Anamaria Prodan, cadou de 100.000 de euro pentru Rebecca

Rebecca Prodan Dumitrescu şi-a luat deja permisul de conducere, iar până acum a folosit maşinile de lux ale mamei sale. Tânăra este pasionată de modă şi a defilat deja pe podium la prezentări de prestigiu. Mai mult, aceasta a câştigat premiul pentru cel mai tânăr model care a debutat la Bucharest Fashion Week şi a devenit imaginea casei de modă Andreea Dogaru.

Imaginea postată de Rebecca Prodan pe Instagram
Imaginea postată de Rebecca Prodan pe Instagram

Anamaria Prodan e încântată de iubitul fiicei sale

Fata cea mare a Anamariei Prodan Reghecampf se iubeşte de câţiva ani cu David. Aceasta locuieşte în Statele Unite ale Americii de o bună perioadă de vreme, s-a acomodat departe de casă, dar îşi doreşte ca în scurt timp să revină în Europa. Anamaria Prodan este încântată de băiatul care a reuşit să-i cucerească fetiţa şi spune că Rebecca a găsit un băiat cum rar mai există.

”Ea este cetăţean american şi în ultimul an am auzit că vrea să se întoarcă în Europa. Rebeca îşi doreşte să vină înapoi să studieze. Eu mi-am lăsat copiii să-şi ia singur deciziile în viaţă. Iubitul ei vine dintr-o familie bună şi rar găseşti băieţi buni. Un băiat care îşi doreşte să facă ceva în viaţă. Vor să facă afaceri împreună”, a mărturisit Anamaria Prodan Reghecampf.

Salarii pentru fiicele sale

Anamaria Prodan este foarte atentă cu fetele ei. Deşi tinerele locuiesc în Statele Unite ale Americii, sexy impresara are foarte mare grijă de Sarah şi Rebecca.

 ”Eu le dau salarii fetelor mele. Uneia îi dădeam la început 500 de dolari, după ce au crescut le-am dat 1000 de dolari. Sara, cea mica, ea nu are timp să mănânce, ea strânge şi am înţeles că le dă banii surorilor. Cheltuie mulţi bani pe haine cea mare. E vina mea şi toată lumea îmi spune asta. Le-am spus fetelor să nu depindă de niciun bărbat. Nu vor avea nevoie să le cumpere nimeni haine şi pantofi. Pentru mine calitatea este importantă, nu fake-urile.”, spunea Anamaria Prodan.

Mercedes G Class Wagon, manşina pe care Rebecca a primit-o de la Anamaria Prodan, este un vehicul SUV 4×4 produs de Steyr Puch (în prezent Magna Steyr) în Austria pentru producătorul german de automobile Mercedes Benz. G-class a fost dezvoltat ca un vehicul mlitar, la sugestia şahului Iranului, cel care la momentul respectiv era acţionar la Mercedes. Datorită capacității de înclinare la 100%, noua Clasă G poate urca pante de până la 45 de grade cu o superioritate familiară. Structura sa unică ajută, de asemenea, la controlul fără probleme al instabilității extreme. În noua Clasă G pot fi găsite, de asemenea, elemente reprezentative: de exemplu, mânerul de ușă distinctiv, roata de rezervă expusă și mânerul de pe scaunul pasagerului din față.