Life

Anamaria Prodan şi Carmen Harra, ceartă la TV pe tema divorţului de Reghecampf: “O să se termine urât”

Anamaria Prodan și Carmen Harra au avut o ceartă pe tema divorțului de Reghecampf, în direct la TV. Impresara sportivă a răbufnit la adresa clarvăzătoarei.
13.11.2021 | 14:08
Anamaria Prodan si Carmen Harra cearta la TV pe tema divortului de Reghecampf O sa se termine urat
Anamaria Prodan şi Carmen Harra, ceartă pe tema divorțului de Reghecampf. Impresara a răbufnit. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan și Carmen Harra au avut o ceartă pe seama divorțului dintre impresară și Laurențiu Reghecampf. În cadrul unei emisiuni TV, clarvăzătoarea și-a spus părerea despre subiectul destul de controversat din presa mondenă.

Aceasta consideră că Anamaria Prodan este o persoană narcisistă și că relația cu Reghecampf nu avea cum să dureze. Totodată, aceasta crede că impresara va avea de pierdut în procesul de divorț din cauza caracterului.

ADVERTISEMENT

Carmen Harra locuiește în SUA, dar este recunoscută pentru profețiile pe care le face atunci când apare la diverse emisiuni TV din România.

Anmaria Prodan și Carmen Harra, ceartă la TV

Clarvăzătoarea a făcut declarații și despre relația cu Reghecampf cu Corina Bilcon, cu care formează un cuplu de ceva timp.

ADVERTISEMENT

„Pot spune că Anamaria Prodan este tipologia narcisistului, asta a fost problema în relația lor. Relațiile cu un narcisist nu supraviețuiesc timpului.

Din cauza că ea este un element narcisist, ea o să aibă multe probleme în divorțul ăsta. Ea o să-i ceară oricât de mulți bani vrea, iar divorțul o sa se termine urât.

ADVERTISEMENT

În privința acestei tinere cu care s-a căsătorit Reghecampf (n.r. Corina Bilcon), ea a luat tatăl unor copii și există o karmă legată de treaba asta, însă și Anamaria Prodan a făcut același lucru cu Reghe”, a declarat Carmen Harra la Prima TV.

Anamaria Prodan a cerut să intervină în direct după ce a auzit previziunile lui Carmen Harra. Impresara nu a putut accepta ca cineva să vorbească despre ea în acest fel și i-a adresat câteva cuvinte dure clarvăzătoarei.

ADVERTISEMENT

Reacția pe care a avut-o Anamaria Prodan

Anamaria Prodan i-a explicat lui Carmen Harra că nu are dreptul să spună aceste lucruri din moment ce nu cunoaște care este situația din familia ei.

„Doamnă Harra, daca nu stăpâniți subiectul și faceți declarații bazate doar pe ceea vedeți în ziare, cred că fiecare ar trebui să își vadă de treaba lui.

Soțul meu are drepturi egale cu mine, iar copilul meu dacă postează ceva o face pentru că e foarte inteligent și e foarte conștient de ceea se întâmplă.

Dacă nu stăpâniți niște lucruri și nu cunoașteți situația, nu aveți cum să faceți o analiză. Vreau să nu mai discutați despre divorțul meu.

Nu am declarat niciodată nimic rău de soțul meu și ceea ce s-a întâmplat este greșeala soțului meu pe care trebuie să și-o asume”, a fost declarația impresarei sportive în cadrul emisiunii Exclusiv VIP.

Carmen Harra a făcut numeroase profeții de-a lungul timpului, însă doar câteva s-au împlinit. Acesta este motivul pentru care mulți nu cred în ele. Aparițiile ei cresc audiența în zona comercială, iar clarvăzătoarea este invitată atunci când apare un astfel de subiect în showbiz.

ADVERTISEMENT