Life

Anamaria Prodan confirmă informațiile Fanatik. Cu ce rămâne Reghe după divorț: „Nu avem nimic împreună”

Anamaria Prodan a confirmat informațiile Fanatik despre lupta pentru avere, și anume faptul că Laurențiu rămâne cu mai nimic după divorț.
19.10.2021 | 17:22
Anamaria Prodan confirma informatiile Fanatik Cu ce ramane Reghe dupa divort Nu avem nimic impreuna
Anamaria Prodan a dezvăluit cu ce rămâne Reghe după divorț
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan a confirmat informațiile publicate de FANATIK pe 12 octombrie 2021, potrivit cărora impresara îl lasă fără aproape nimic din avere pe Reghecampf după divorț.

O sursă apropiată de impresară a declarat, în urmă cu o săptămână, că afacerista nu îi dă mare lucru antrenorului Universității Craiova, pentru că aceasta nu ar avea, în fond, nimic de împărțit cu el.

ADVERTISEMENT

Astăzi, Anamaria Prodan a spus că, în momentul căsătoriei cu Reghe, nu a semnat un contract prenupțial și toată agoniseala familiei a fost obținută prin munca ei.

E oficial: cu ce rămâne Laurențiu Reghecampf după divorțul de Anamaria Prodan

Anamaria a mărturisit și că o parte din avere este moștenire de la mama ei. De la interpreta de muzică populară Ionela Prodan, impresara s-a ales cu 50 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

De asemenea, a mai spus că toate lucrurile făcute în comun au fost obținute, de fapt, de ea. Prodanca a declarat în emisiunea lui Măruță, de la PRO TV, faptul că Laurențiu va rămâne cu salariul de la Universitatea Craioa. Pe lângă asta, are și o casă în Statele Unite ale Americii.

Și-a dorit foarte mult să dezmintă, totodată, zvonurile privind sumele colosale pe care Reghe le-ar fi câștigat ca antrenor.

ADVERTISEMENT

„Hai să nu exagerăm cu cifrele astea, cu 7 milioane de euro salariu. Nu scoteam eu cu jucătorii 10 milioane”, a spus Anamaria Prodan în direct la PRO TV.

„Dacă pleacă din această căsnicie cu ceva… Pleacă cu salariul de la Craiova, cu bonurile de masă și o singură casă din America. Copiii mei sunt milionari, atât. Nu avem nimc împreună. El a muncit pentru alții”, a povestit impresara.

ADVERTISEMENT

Toate informațiile publicate de Fanatik s-au adeverit în timp

„E averea făcută pe șmecheria, și munca ei, și pe milioanele moștenite de la maică-sa, Ionela Prodan”, a declarat un apropiat de-ai impresarei pentru FANATIK pe 12 octombrie 2021.

Anamaria Prodan a mai spus în emisiunea lui Măruță că se simte extrem de trădată de soțul ei. Relația lor s-a rupt de mai multă vreme, așa cum tot FANATIK a anunțat în premieră încă din vară.

Femeia de afaceri a explicat că fostul ei partener nu mai are ce căuta în viața ei/ Singurul lucru pe care și-l mai dorește de acum este să îl caute pe Reghe Junior, Bebe, așa cum îl alintă.

Femeia a lăsat să se înțeleagă ceea ce știa deja multă lume, și anume că Laurențiu s-a îndepărtat inclusiv de fiul său.

 

 

ADVERTISEMENT