News

Anamaria Prodan continuă războiul: “E de puşcărie ce face cu jucătorii mei!” Reacţia lui Gigi Becali. Update exclusiv

30.01.2021 | 22:58
Anamaria Prodan continua razboiul E de puscarie ce face cu jucatorii mei Reactia lui Gigi Becali Update exclusiv
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan continuă războiul cu Gigi Becali, pornit după ce transferul lui Dennis Man la Parma a fost intermediat de Giovani Becali. Impresarul fotbalistului a oferit o nouă replică pentru FANATIK şi lansează acuzaţii grave la adresa patronului liderului din Liga 1.

UPDATE, 30 ianuarie, ora 23:00 / Gigi Becali a intervenit la emisiunea Fotbal Club şi a anunţat că Anamaria Prodan nu mai are niciun jucător de la FCSB, după ce impresarul a anunţat în FANATIK că fotbaliştii ei sunt ameninţaţi.

ADVERTISEMENT

“Anamaria a avut până ieri jucători. Azi nu mai are niciun jucător. Nu mă cunoaşteţi pe mine, cine sunt eu. Toţi au rupt contractul cu ea. Eu nu pun condiţii. Dacă spun să facă ceva, atunci face. Cum să aibă oameni la mine în casă dacă m-a jignit.

Eu comand aici. Eu sunt Becali, aşa se face la mine. Faci ce spune Becali, FCSB. Şi când m-am certat cu Giovani, mai era vreun jucător impresariat de la el la mine? Sunt din fotbal de aproape 20 de ani, mă ştie toată lume. Cine vrea să lucreze cu mine, trebuie să facă ce spun eu.

ADVERTISEMENT

Mă duc la judecător şi îi spun să vadă ce marcă e: FCSB – faci ce spune Becali. Hai să vă spun un lucru. Dacă ea nu jignea, eu nu aveam nicio treabă. Dacă Giovani a făcut transferul, nu-i mai dăm dreptate lui. Nu ştiau că eu sunt dictator”, a declarat Gigi Becali pentru sursa citată.


ŞTIRE INIŢIALĂ – 30 ianuarie, ora 22:30

Transferul lui Dennis Man la Parma a dus la un război între Anamaria Prodan şi familia Becali. Într-un interviu în exclusivitate pentru FANATIK, Giovani Becali a oferit toate culisele mutării care a scris istorie pentru fotbalul din România.

ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan susţine că Gigi Becali vrea să facă tot posibilul ca jucătorii de la FCSB, care mai au contracte cu ea, să rupă acordurile. În plus, impresarul a dezvăluit că patronul formaţiei roş-albastre este în stare să încalce legea pentru a-şi atinge obiectivul.

Anamaria Prodan continuă războiul cu Gigi Becali: “Jucătorii m-au sunat şi mi-au spus că sunt speriaţi”

“Gigi a dat un ordin, apoi MM le-a scris jucătorilor pe grup să aducă contractele ca să vadă perioadele până când sunt semnaţi cu mine şi cum să-i scoată din ele. Argăseală s-a pus să caute avocați ca să-i scoată din contractele cu mine.

ADVERTISEMENT

Gigi le-a promis jucătorilor că dacă pierd procesele cu mine, le plăteşte FCSB-ul daunele. Cu ce bani, scot bani din club? Asta e de puşcărie ce face el! Jucătorii mei m-au sunat şi mi-au spus că le este frică, că sunt speriaţi.

Cristea, Andrei Vlad, Panţîru, Şut, Olaru şi Simion, ei sunt jucătorii mei. Gigi le-a transmis că nu vor mai juca niciun minut la FCSB din momentul în care nu sunt de acord”, a declarat Anamaria Prodan pentru FANATIK.

Transferul lui Dennis Man la Parma a dat startul războiului

După dezvăluirile lui Giovani Becali pentru FANATIK, despre transferul lui Dennis Man la Parma, Anamaria Prodan l-a contrat pe cunoscutul impresar, dar şi pe Gigi Becali. Patronul FCSB nu a stat cu mâinile în sân şi a oferit o replică tăioasă.

“Nu va mai exista niciodată în viața mea să mai vorbesc cu doamna Anamaria Reghecampf! Niciodată în viața mea. Dacă o văd, o salut , dar să mai discut cu ea… niciodată în viața mea. Nu sunt obligat să discut cu femei. Când mi -a trimis ea oferta de 10 milioane, eu vorbisem cu patronul de la Parma cu o oră înainte”, a spus Gigi Becali.

Mai mult decât atât, Gigi Becali a acuzat-o pe Anamaria Prodan că făcea tot posibilul ca jucătorii de la FCSB să semneze cu ea în perioada când echipa a fost antrenată de Laurenţiu Reghecampf.

„Știe ea ce circ ieșea prin cantonamente, când le zăpăcea de cap pe soțiile fotbaliștilor de la noi de la echipă să semneze bărbații lor cu ea ca impresar. Se văitau nevestele pe la bărbații lor că nu scapă de ea. A uitat cum se ruga de unul și de altul să semneze cu ea când era Reghe antrenor?

Sau a uitat ce voia să facă când erau Giovani cu Victor în pușcărie? Lui Reghe nu îi este rușine așa un pic de mine să o lase să vorbească în așa fel de Gigi Becali? Cum poate să folosească cuvintele alea la adresa mea sau a lui Giovani?”, a mai adăugat Gigi Becali.


  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 2,07 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT