Fotbal intern

Anamaria Prodan, critici dure pentru Florin Prunea: „Viața e făcută să gândești, de asta ți-a dat Dumnezeu creier!”

04.04.2020 | 11:13
Anamaria Prodan critici dure pentru Florin Prunea Viata e facuta sa gandesti de asta tia dat Dumnezeu creier
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan l-a criticat pe Florin Prunea, care a recunoscut că nu este de acord cu măsura luată de oficialii lui Dinamo, care au decis intrarea angajaților în șomaj tehnic.

Anamaria Prodan, critici pentru Florin Prunea

Pandemia de coronavirus a suspendat competițiile fotbalistice de pe teritoriul României și, în același timp, a redus încasările cluburilor.

ADVERTISEMENT

Pentru evitarea unui colaps financiar, oficialii lui Dinamo au decis intrarea angajaților în șomaj tehnic, hotărâre criticată de Florin Prunea, care consideră că situația salariilor trebuia rezolvată în urma unor negocieri individuale.

Agentul Anamaria Prodan nu este de acord cu poziția lui Florin Prunea și susține că suspendarea contractelor a fost o măsură care se impunea în această perioadă, pentru evitarea desființării cluburilor.

ADVERTISEMENT

Florin Prunea nu ştie lege! Şi nu doar el, ci şi mulţi alţi oameni care habar n-au legislaţie. Ei au trăit aşa luând bani de la un club, de la altul, mutându-se la toate cluburile şi îmbogăţindu-se. Asta este legea!

Dacă numai aşa putem să salvăm cluburile. Negoiţă are dreptate! Eu mă uit în gura lui Prunea?! Pai, ce să facem?! Le mai dăm salarii trei zile, că atât mai putem, după care punem lacătul pe uşă.

ADVERTISEMENT

Pentru Prunea e uşor: trece perioada asta, se duce la un alt club. Hai să ne facem iar salariul de 8-10.000 de euro. Nu e aşa, viaţa asta e făcută să gândeşti, d-asta ţi-a dat Dumnezeu creier”, a declarat Anamaria Prodan, conform Antena Sport.

Cât vor încasa jucătorii

În perioada în care este decretată stare de urgență pe teritoriul României, din cauza pandemiei de coronavirus, jucătorii și oficialii intrați în șomaj tehnic vor încasa 75% din salariul mediu brut, echivalentul a 2.380 de lei net, cum este cazul la Dinamo, Chindia Târgoviște sau Poli Iași.

ADVERTISEMENT

Oficialii de la FCSB și Viitorul au luat, de asemenea, măsuri pentru evitarea problemelor financiare, angajații urmând să încaseze aproximativ 50% din salariu.

ADVERTISEMENT