News

Anamaria Prodan a dat petrecere cu berbecuţi la proţap în Cartierul Francez. Şi-a deschis clinică de înfrumuseţare

Impresara de fotbal Anamaria Prodan a dat startul distracţiilor de vară cu un eveniment în Cartierul Francez din Bucureşti, unde şi-a deschis o clinică de estetică. Marţi seara, sexy-impresara...
02.06.2017 | 00:08

Impresara de fotbal Anamaria Prodan a dat startul distracţiilor de vară cu un eveniment în Cartierul Francez din Bucureşti, unde şi-a deschis o clinică de estetică. Marţi seara, sexy-impresara a dat o petrecere la care au fost prezenţi aproximativ 100 de invitaţi, vedete din showbiz, sportivi, jurnalişti, medici.

Terasa clinicii a fost transformată în loc de distracţie cu muzică, berbecuţ la proţap, mâncare românească, turcească, narghilea, sute de trandafiri şi muzică populară în interpretarea Mariei Constantin, şi multă voie buna. Anamaria şi-a intâmpinat musafirii impreună cu actriţa Eugenia Şerban, cea care a explicat inviţatilor care sunt tratamentele pe care le pot face în clinica impresarei, denumită My CliniQ, pe care o deţine în asociere cu Diana Lucan.

„De la chirurgie estetică, stomatologie, pâna la tratamente de înfrumuseţare nechirurgicale, mai blânde, şi care sunt acum la mare modă printre vedetele din străinatate, vor putea fi făcute şi aici, în clinică”, a spus Eugenia Şerban, care a recunoscut că şi ea a beneficiat de un lifting facial cu fire, cu doar câteva zile înainte de petrecere.

“E o clinică de înfrumuseţare completă”

„Am vrut să fie o clinică în care femeile să poată beneficia de tot felul de intervenţii de înfrumuseţare, de la schimbat culoarea părului pâna la chirurgie estetică şi stomatologie”, a precizat Anamaria Prodan, prezentatoarea emisiunii „Gospodar fără pereche”, de la Pro Tv. Soţia lui Reghe şi-a etalat noua silueta după ce a slăbit 15 kg cu o dietă bazată pe sucuri naturale. Vedeta a trecut şi prin câteva proceduri în propria clinică pentru a-şi revitaliza poadoaba capilară. Printre invitaţii impresarei s-au aflat Oana Roman, Maria Constantin, Rita Mureşan, Denisa Nechifor, Florin Niţă cu soţia, Lucian Fillip, Alexandru Bourceanu cu soţia, Andreea Tonciu.