Life

Anamaria Prodan, despre tatuajul cu Reghecampf. Ce ar face dacă viitorul iubit i-ar cere să-l șteargă: „Trebuie să fim fericiți”

Anamaria Prodan a dezvăluit cum ar reacționa dacă viitorul său iubit i-ar cere să-și șteargă sau acopere tatuajul cu Reghecampf. Impresara a afirmat că nu se va opune.
17.05.2022 | 12:48
Anamaria Prodan despre tatuajul cu Reghecampf Ce ar face daca viitorul iubit iar cere sal stearga Trebuie sa fim fericiti
Anamaria Prodan a spus cum ar reacționa dacă viitorul partener i-ar cere să-și scoată tatuajul cu Laurențiu Rehecampf. Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan a mărturisit că dacă viitorul său iubit i-ar cere să acopere tatuajul pe care îl are cu Laurențiu Reghecampf, ar face-o fără să stea pe gânduri. Impresara susține că nu va mai accepta niciodată în viața sa un bărbat slab.

Ce reacție ar avea Anamaria Prodan dacă viitorul iubit i-ar cere să-și șteargă tatuajul cu chipul lui Reghecampf

Anamaria Prodan a făcut noi dezvăluiri despre tatuajul pe care îl are cu Laurențiu Reghecampf. Impresara a declarat că încă nu s-a gândit dacă îl va mai păstra sau dacă îl va acoperi.

ADVERTISEMENT

„Face parte din trecutul meu, nici nu știu. Dacă vreodată voi simți să-l scot sau acopăr, o voi face fără niciun fel de comentariu”, a recunoscut Anamaria Prodan pentru Antena Stars. 

Totodată, fiica Ionelei Prodan a spus că dacă viitorul său iubit i-ar cere să renunțe la tatuaj, ar accepta, și asta pentru că, din punctul său de vedere, într-o relație trebuie să ții cont de dorințele partenerului.

ADVERTISEMENT

„Este partenerul meu, și dacă-mi va cere, este normal să fac lucrul ăsta. Pentru că suntem doi într-o căsnicie și trebuie să fim amândoi la fel și fericiți”, a adăugat impresara.

„Nu mai vreau bărbați mici”

Chiar dacă în trecut a dat de înțeles că se iubește cu un șeic arab, Anamaria Prodan a declarat că va mărturisi dacă are sau nu o relație abia după ce divorțul de Reghecampf se va încheia. Un lucru este cert, impresara își dorește să aibă alături un bărbat puternic.

ADVERTISEMENT

„Am nevoie de cineva lângă mine foarte puternic. Pentru că altfel merg mai departe, eu fiind un om foarte puternic. Lângă mine, întotdeauna, trebuie să fie un bărbat foarte puternic. Nu mai vreau bărbați mici, pe care îi inventez, pe care îi modelez și pe urmă ei se întorc la forma inițială”,  a spus Anamaria Prodan.

În ceea ce privește procesul cu antrenorul de fotbal, vedeta susține că nu o mai interesează și lasă totul în grija avocatului. Anamaria Prodan preferă să se concentreze pe afacerile sale și a afirmat că este foarte fericită.

ADVERTISEMENT

„Sunt bine, mă ocup de afacerile mele și ale copiilor mei. Viața merge înainte frumos. Eu n-am făcut rău nimănui și n-am greșit față de nimeni, și atunci, viața îmi oferă lucruri  frumoase. 

Probabil sunt cea mai fericită din ultimii 13 ani. După divorț, normal, relația mea de atunci o să o fac cunoscută. Habar nu am (n.r când este următorul termen al procesului de divorț). Nu mă interesează ce îmi deschide, câte dosare, câte plângeri, nu știu. Nici măcar nu-mi aduc aminte”, a încheiat impresara.

 

 

ADVERTISEMENT