Life

Anamaria Prodan, detalii despre starea de sănătate a fiicei sale, Sarah, după ce a fost operată: “Este o luptătoare”

Anamaria Prodan a oferit detalii despre starea de sănătate a fiicei sale, Sarah, după ce a fost operată. Cum se simte tânăra?
12.09.2022 | 18:59
Anamaria Prodan detalii despre starea de sanatate a fiicei sale Sarah dupa ce a fost operata Este o luptatoare
Anamaria Prodan, detalii despre starea de sănătate a fiicei sale, Sarah. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan a făcut declarații despre starea de sănătate a fiicei sale, Sarah, după ce a suferit o operație în urma unei accidentări la picior.

Anamaria Prodan, detalii despre starea de sănătate a fiicei sale, Sarah, după ce a fost operată

Sarah Dumitrescu a fost supusă unei intervenții chirurgicale după ce s-a accidentat în timpul unui meci.

ADVERTISEMENT

Tânăra joacă baschet de performanță, așa că este foarte important să aibă grijă la sănătate. Din fericire, operația pe care a suferit-o recent a fost una de succes.

Anamaria Prodan a declarat că fiica ei se simte bine și că este normal pentru un sportiv să treacă prin astfel de momente.

ADVERTISEMENT

În plus, Sarah este o luptătoare, la fel ca mama ei, așa că acest episod o va ajuta să devină și mai puternică, după cum a mai spus impresara.

“Sarah este foarte bine, operația a fost un succes. Este un copil minunat, un profesionist minunat și va reveni de miliarde de ori mai puternică.

ADVERTISEMENT

Asta este viața. Câteodată, în sport, ai și genul ăsta de momente, dar la cum a fost crescută și din ce familie vine, este o luptătoare.

Cum am spus, o să fie de miliarde de ori mai puternică.”, a declarat Anamaria Prodan pentru spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan și Tiberiu Dumitrescu, fostul ei soț, au decis ca fiica lor să fie operată în România.

Sarah Dumitrescu s-a aflat sub supravegherea unor medici foarte buni din Cluj, care au îngrijit-o foarte bine și care s-au descurcat ca la carte cu gradul ei de accidentare.

 “Alături de tatăl ei am hotărât să o operăm în România, unde sunt medici minunați și la Cluj, în special, pentru genul ei de accidentare. A fost totul un succes.”, a mai precizat impresara pentru aceeași sursă.

Sarah Dumitrescu și-a sărbătorit ziua de naștere

Ieri, 11 septembrie, Sarah Dumitrescu și-a sărbătorit ziua de naștere. Cu această ocazie, Anamaria Prodan a publicat un mesaj emoționant pe rețelele sociale, alături de o imagine cu fiica ei.

Fiica impresarei din căsnicia cu Tiberiu Dumitrescu a împlinit 22 de ani. Anamaria Prodan a ținut să-i transmită tinerei cât de mândră este de ea și cât de mult o iubește.

Anamaria Prodan și Tiberiu Dumitrescu mai au împreună o fiică, Rebeca Dumitrescu. Tânăra activează în domeniul modei, dar și al fotbalului.

ADVERTISEMENT