Life

Anamaria Prodan, dezvăluire neașteptată: „M-am căsătorit cu logodnicul celei mai bune prietene”

21.09.2020 | 09:25
Anamaria Prodan, dezvăluire neașteptată: „M-am căsătorit cu logodnicul celei mai bune prietene”
Anamaria Prodan, dezvăluire neașteptată: „M-am căsătorit cu logodnicul celei mai bune prietene”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan este la a doua căsnicie, puțină lume știind cum l-a cunoscut pe primul soț, sportivul Tiberiu Dumitrescu alături de care are două fete. Celebra impresară a mărturisit în cadrul unei emisiuni TV că fostul bascketbalist era logodit când au decis să formeze un cuplu.

Soția lui Laurențiu Reghecampf a dezvăluit un amănunt inedit despre cum a început relația cu fostul soț. Frumoasa vedetă a declarat în emisiunea „Top Interviuri” că Tiberiu Dumitrescu este logodit cu una dintre prietenele sale cele mai bune.

ADVERTISEMENT

Se pare că amica sa nu a fost deranjată de apropierea dintre Anamaria Prodan și logodnicul său pentru că ulterior s-a cuplat cu fostul iubit al impresarei de la vremea respectivă. Toată întâmplarea a avut loc într-un club, mai exact în Vox Maris din București.

Anamaria Prodan, detalii despre fostul soț. Cum l-a cunoscut pe Tiberiu Dumitrescu

„Pe primul l-am cunoscut… e o poveste ciudată. L-am cunoscut în club, n-am avut o asemenea aplecare către baschet, venise în România, fusese logodnicul unei prietene bune și viața a făcut ca fostul meu prieten să rămână cu domnișoara și logodnicul cu mine”, a mărturisit Anamaria Prodan pentru telekomsport.ro.

ADVERTISEMENT

În mai puțin de o săptămână vedeta și fostul sportiv Tiberiu Dumitrescu formau un cuplu. Au fost căsătoriți timp de 9 ani, în perioada 1998 și 2007, însă după divorț au rămas în relații foarte bune. Renumita impresară din lumea sportului îl consideră pe fostul soț cel mai bun prieten, având o relație foarte specială.

„Noi am stat în aceeași casă, Tibi Dumitrescu e sufletul meu și cel mai bun prieten pe care îl am”, a completat vedeta, potrivit sursei citate anterior.

Anamaria Prodan are numai cuvinte de laudă la adresa fostului soț, mai ales că au două fete împreună, pe Rebecca și Sarah. Îndrăgita vedetă a mărturisit la un moment dat că îl consideră pe Tiberiu Dumitrescu ca făcând parte din familie în continuare pentru că așa a fost educată.

ADVERTISEMENT

„Fostul soț este pâinea lui Dumnezeu pe pământ. Este un om de o bunătate, de un caracter incredibil, un om muncitor, un tată cum puțini sunt. Noi suntem o familie toți. Tibi s-a căsătorit cu Irina, dar noi suntem așa ( n.r. uniţi). Este o chestie de educație.

Nu am ce să-i reproșez primului meu soț, m-a ținut ca pe o prințesă, mi-a făcut toate poftele, ce visam noaptea aveam ziua. Noi amândoi am tras să facem bani pentru copiii noștri”, spunea impresara în urmă cu ceva timp, informează libertatea.ro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri