Fotbal intern

Anamaria Prodan, dezvăluiri despre averea sa: „Între 50 și 100 de milioane de euro”

14.01.2020 | 10:33
Anamaria Prodan dezvaluiri despre averea sa Intre 50 si 100 de milioane de euro
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan este unul dintre cei mai importanți agenți ai României din ultimii ani, iar activitatea profesională se vede și în conturi. Soția lui Laurențiu Reghecampf a dezvăluit că averea este cuprinsă între 50 și 100 de milioane de euro, sumă ce i-ar permite să trăiască „20 de vieți normale”.

Anamaria Prodan și-a dezvăluit averea

Anamaria Prodan și-a obișnuit urmăritorii de pe rețelele de socializare cu fotografii în care apare îmbrăcată cu haine și accesorii de mii de euro sau în vacanțe în locuri exclusiviste.

ADVERTISEMENT

Agentul unor fotbaliști precum Nicolae Stanciu, Florin Niță sau Dennis Man dezvăluie suma pe care familia sa o are în conturi, cuprinsă între 50 și 100 de milioane de euro.

Încă nu am ajuns la 100 de milioane de euro, dar pe acolo, da, între 50 și 100 de milioane. Am mulţi bani. Să zicem că dacă m-aş retrage astăzi din impresariat, aş putea trăi 20 de vieţi. 20 de vieţi normale. Am de la mama, ce am strâns eu, ce a strâns soţul meu”, a declarat Anamaria Prodan la TV Antena 1.

ADVERTISEMENT

A intermediat cel mai scump transfer din România

Anamaria Prodan este, cel puțin deocamdată, agentul care a intermediat cel mai scump transfer realizat de o echipă de club din România.

Se întâmpla în ultimele zile ale perioadei de mercato din vara lui 2016, când Nicolae Stanciu, după o perioadă cu evoluții remarcabile la FCSB, îi convingea pe belgienii de la Anderlecht să plătească 9.7 milioane de euro pentru serviciile sale.

ADVERTISEMENT

Mutarea lui Stanciu la Anderlecht este și acum cel mai important transfer, din punct de vedere financiar, reușit de o echipă de club din România.

Anamaria Prodan este agentul și lui Dennis Man, unul dintre fotbaliștii cu potențial din România, despre care Gigi Becali susținea că a avut o ofertă de 10 milioane de euro de la un club din Anglia.

ADVERTISEMENT
  • 47 de ani are Anamaria Prodan
  • 9.700.000 de euro este suma plătită de Anderlecht pentru Nicolae Stanciu
ADVERTISEMENT