Life

Când divorțează Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf? Impresara așteaptă actele: ”Vorbim în fiecare zi”

Anamaria Prodan a vorbit, în exclusivitate pentru FANATIK, despre divorțul de Laurențiu Reghecampf, o despărțire oficială care se lasă, momentan, așteptată.
15.11.2021 | 13:25
Cand divorteaza Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf Impresara asteapta actele Vorbim in fiecare zi
Anamaria Prodan nu stie cand va divorta, oficial, de Laurentiu Reghecampf Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

De curând, Laurențiu Reghecampf anunța că a depus, personal, actele necesare pentru divorțul de Anamaria Prodan, lucru însă negat de celebra impresară. Ba chiar, în exclusivitate pentru FANATIK, Anamaria Prodan a dezvăluit că relația dintre ea și (încă) soțul ei s-a îmbunătățit față de ultima perioadă și că au ajuns să vorbească zi de zi, la telefon.

Când divorțează Anamaria Prodan?

Acum o lună, Laurențiu Reghecampf spunea că a depus personal actele de divorț de Anamaria Prodan. Cu toate acestea, până în acest moment, nicio instituție judecătorească nu are pe rol o asemenea speță. Din acest motiv, reporterii FANATIK au contactat-o pe Anamaria Prodan pentru a afla când are loc, de fapt, divorțul dintre ea și Laurențiu Reghecampf.

ADVERTISEMENT

”Nu știu de divorț nimic. Nu a depus niciun dosar, nu am vorbit de notar. Dar voi ați văzut că și-a asumat ceva, pe cineva?”, a fost replica Anamariei Prodan când a fost întrebată despre divorțul de Laurențiu Reghecampf.

De altfel susține Anamaria Prodan, în ultimele săptămâni, a reluat comunicarea cu Laurențiu Reghecampf, lucru pe care, așa cum l-a dezvăluit acum două săptămâni, în exclusivitate pentru FANATIK, nu îl mai făcea de luni bune.

ADVERTISEMENT

”Noi nu comunicăm de foarte multă vreme, nu știu nici asta de ce… Am încercat să fiu dreaptă, că mă cunoașteți și cu binele, și cu răul, că sunt o fire vulcanică și mi se pare ceva împins la extrem. Și cred că nimeni, nu am auzit încă în țară la noi ca cineva să fi făcut așa ceva familiei”, explica, cu ceva timp în urmă, Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, discuții zilnice cu Laurențiu Reghecampf

Iar dacă până de curând, comunicarea cu Laurențiu Reghecampf era dificilă, de ceva vreme încoace, de dragul copiilor, cei doi au început să vorbească la telefon. Dar, precizează Anamaria Prodan, vorbesc doar despre nevoile copiilor, nu despre alt subiecte.

ADVERTISEMENT

”Noi vorbim, acum, vorbim despre problemele copilului, niciodată de așa ceva. Eu nu am primit niciun act de divorț, nimic. Nici el nu îmi spune de așa ceva, noi vorbim doar de copii, de nevoile lui, ce trebuie să facem. Vorbim în fiecare zi, aproape, dar de copii…”, a spus, în exclusivitate pentru FANATIK, Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, proces din cauza unei arme

Conform portalului instanței, ultimul proces pe care l-au avut, împreună, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a fost legat de o confiscare specială inițiată de Poliția Română. Era vorba, în fapt, de predarea unui pistol pe care și-l achiziționase Anamaria Prodan și care fusese declarat la domiciliul pe care îl împărțea cu soțul ei, la Snagov.

ADVERTISEMENT

Astfel, conform Judecătoriei Buftea, impresarei și antrenorului li s-a confiscat, anul trecut, o armă, un pistol Record, o armă cu bile de cauciuc pentru care este nevoie de permis.

”Am avut pistol și, fiind plecată o perioadă din România, nu am știu că trebuie înnoită, an de an, o viză. Eu l-am predat pe acel pistol. Era pistolul pe care mi l-am luat după ce a fost scandalul cu Giovanni Becali. Atunci l-am luat oficial. Perioada în care am mai stat în România, am făcut viza anual.

Apoi, când am plecat în Arabia Saudită, iar când m-am întors, am aflat că nu făcusem de patru ani viza și a trebuit să îl predau. Și l-am predat. La fel a fost și cu Laurențiu”, a explicat, în exclusivitate pentru FANATIK, Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, despărțire inevitabilă

Așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, relația dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a ajuns la final, antrenorul Craiovei având o relație cu o tânără, Corina, cea care îi va dărui, în primăvara anului viitor, un copil.

Și chiar dacă, încă, Anamaria Prodan susține că nu a primit niciun act care să anunțe divorțul oficial, ar fi greu ca ea și Laurențiu Reghecampf să mai formeze un cuplu, așa cum s-a întmplat timp de 15 ani.

”Știe că a greșit impardonabil. El știe că noi, familia, l-am iertat de foarte multe ori. Și i-am explicat că nu este bine, și i-am explicat că atât de greu ne-a fost să ajungem aici. (…) În mine este o luptă cumplită, mintea mea refuză să se uite către bărbatul Laurențiu Reghecampf de astăzi pentru că eu, în mintea mea, am avut un Laurențiu Reghecampf ca bărbat incredibil, un familist perfect, un tată perfect, un Soare!”, spunea, de curând, Anamaria Prodan despre Laurențiu Reghecampf și posibilitatea ca ei să se împace.

ADVERTISEMENT
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar...
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar antrenorul principal a ripostat!
Cât mai rămâne Domul de foc deasupra Europei. Căldura infernală bate record după...
Cât mai rămâne Domul de foc deasupra Europei. Căldura infernală bate record după record
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Românii din diaspora au trimis 6,5 miliarde de euro în ţară în 2023....
Românii din diaspora au trimis 6,5 miliarde de euro în ţară în 2023. Din ce stat vin cei mai mulţi bani
Ce a ținut neapărat să îi transmită Irina Columbeanu tatălui ei, Irinel Columbeanu,...
Ce a ținut neapărat să îi transmită Irina Columbeanu tatălui ei, Irinel Columbeanu, după ce a venit în România să îl vadă!
Vestea la care nimeni nu se aștepta! Sportivul a anunțat că are o...
Vestea la care nimeni nu se aștepta! Sportivul a anunțat că are o relație cu un bărbat! 'Cel mai frumos lucru în viață e să ai alături partenerul potrivit'
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
EXCLUSIV Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Detalii neștiute despre...
EXCLUSIV Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Detalii neștiute despre petrecerea anului
Loredana se retrage. Toată lumea a rămas mască
Loredana se retrage. Toată lumea a rămas mască
Romina Gingașu a pus ochii pe Piero Ferrari de la început și nu...
Romina Gingașu a pus ochii pe Piero Ferrari de la început și nu s-a lăsat până nu a luat-o de soție. Diferența de 45 de ani nu a contat. ''Îl invitam peste tot, dar mă refuza''
Răsturnare de situație. Gabriel Resources a obținut suspendarea executării hotărârii prin care România...
Răsturnare de situație. Gabriel Resources a obținut suspendarea executării hotărârii prin care România a câștigat procesul de arbitraj pentru Roșia Montană
Cum se folosește, de fapt, corect ventilatorul. Trucul care îți răcorește casa imediat,...
Cum se folosește, de fapt, corect ventilatorul. Trucul care îți răcorește casa imediat, necunoscut de români