Life

Anamaria Prodan explică scandalul cu Reghe: „Circ gratuit, fără niciun fel de noimă”

În războiul divorțului și partajului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-a mai consumat o bătălie.
13.06.2024 | 11:50
Anamaria Prodan explica scandalul cu Reghe Circ gratuit fara niciun fel de noima
Anamaria Prodan, încă o bătălie în războiul divorțului și partajului cu Laurențiu Reghecampf / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Seara zilei de 12 iunie a fost încinsă în zona Snagov, Anamaria Prodan și Reghe certându-se pentru skijet-ul familiei. Antrenorul ar fi ajuns, însoțit de Poliție, la atelierul la care era reparat skijet-ul, cei de acolo au anunțat-o pe Anamaria Prodan, iar totul s-a transformat într-un scandal de toată frumusețea.

Anamaria Prodan, revoltată că Reghe voia să confiște skijet-ul pe furiș

În exclusivitate pentru FANATIK, Anamaria Prodan a dezvăluit că, de fapt, Reghe și-ar fi dorit să confiște skijet-ul familiei. Și, precizează ea, cel mai tare a durut-o că el ar fi făcut acest gest fără să o anunțe, mai ales că fiul lor chiar îl folosește cât de des poate.

ADVERTISEMENT

”A aflat și el că am dus skijet-ul la reparat și a venit să îl ia el, cu mașina. Frumos, așa, pe furiș. E al nostru încă, nu s-a făcut partajul. El venise cu omul ăla care l-a terfelit în toată presa și care acum este cel mai bun prieten al lui și voia să îl ia.

Nu e aștepta să vin și eu. M-au sunat cei de acolo și mi-au spus că a venit el să îl ia cu mașina. El stătea în mașină, când m-a văzut a înghețat. A ieșit la un moment dat din mașină…

ADVERTISEMENT

Se gândea că îl ia, mai ales că venise cu poliția. De aceea am și filmat și le-am spus să nu facă cumva abuz în serviciu că iese mare deranj cu mine. Nu avea acte pe skijet. I-am cerut dovada ca să poată să îl ia”, ne-a spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan vorbește despre presupusa împăcare dintre ei

Culmea, scandalul dintre cei doi vine după ce, cu câteva săptămâni în urmă, se vorbea despre împăcarea lor. Dar, ne-a explicat Prodanca, nu se pune problema de împăcarea lor, ci doar de dorința de a avea o relație civilizată. Iar relația civilizată a durat doar câteva zile, până în momentul în care Reghe ar fi încercat că ia skijet-ul.

ADVERTISEMENT

”Nu m-am împăcat, ce să mă împac cu el?! Am vrut doar să terminăm cu circul ăsta. Nu avem nicio treabă. Am vrut ca, măcar de dragul copilului, așa cum e normal, să lăsăm circul. Dar el nu a venit nici la absolvirea de 10 clase a lui Laurențiu, a fost Ronald. Nici nu l-a sunat, măcar, să îl felicite. Ce să mai zic?

El zicea că toate sunt ale lui, că eu nu am muncit niciodată în viața mea. I-am spus că sunt ale copiilor, nu ale lui. El insista… Ce să îi mai spun?! (…)

ADVERTISEMENT

”Nu înțeleg de ce nu a venit, frumos, acasă, și să zică că vrea să se plimbe și el câteva ore cu skijet-ul”

Acum susține că nu a luat niciun ban nici de la mama mea, de la Ionela. I-a spus avocatul că are un dosar întreg, acum el zice că a semnat că nu avea mama încredere în mine și lua el banii”, spune Anamaria Prodan pentru FANATIK.

Mai mult decât atât, a mai explicat ea, nu avea cum să îi permită lui Laurențiu Reghecampf să ia skijet-ul. Motivul, susține ea, este legat și de locul unde ar fi fost ținută mașinăria, care, spune ea, are nevoie de tratament special.

”Circul de pe lume… Și el nu are loc de muncă. Și nu înțeleg de ce nu a venit, frumos, acasă, și să zică că vrea să se plimbe și el câteva ore cu skijet-ul… Cât vrea el, când vrea el. E bun comun. Dar nu poate să îl țină el, nu are unde să îl țină. Că doar nu îl pune în casă.

E un circ gratuit, fără niciun fel de noimă. Voia să îl ia pe furiș. Mai ales că știe că copiii îl folosesc. (…) Și nu valorează nici măcar 5000 ( de euro, n. red.). Lua maximum 3-4.000. Sunt bani și ăia… mai ales acum”, a mai spus Anamaria Prodan.

ADVERTISEMENT
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar...
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar antrenorul principal a ripostat!
Euro 2024, dincolo de ce s-a văzut la televizor: dovada că „dictatura“ spaniolă...
Euro 2024, dincolo de ce s-a văzut la televizor: dovada că „dictatura“ spaniolă e la putere în fotbal ANALIZĂ
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Românii din diaspora au trimis 6,5 miliarde de euro în ţară în 2023....
Românii din diaspora au trimis 6,5 miliarde de euro în ţară în 2023. Din ce stat vin cei mai mulţi bani
Ce a ținut neapărat să îi transmită Irina Columbeanu tatălui ei, Irinel Columbeanu,...
Ce a ținut neapărat să îi transmită Irina Columbeanu tatălui ei, Irinel Columbeanu, după ce a venit în România să îl vadă!
Vestea la care nimeni nu se aștepta! Sportivul a anunțat că are o...
Vestea la care nimeni nu se aștepta! Sportivul a anunțat că are o relație cu un bărbat! 'Cel mai frumos lucru în viață e să ai alături partenerul potrivit'
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
EXCLUSIV Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Detalii neștiute despre...
EXCLUSIV Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Detalii neștiute despre petrecerea anului
Loredana se retrage. Toată lumea a rămas mască
Loredana se retrage. Toată lumea a rămas mască
Romina Gingașu a pus ochii pe Piero Ferrari de la început și nu...
Romina Gingașu a pus ochii pe Piero Ferrari de la început și nu s-a lăsat până nu a luat-o de soție. Diferența de 45 de ani nu a contat. ''Îl invitam peste tot, dar mă refuza''
Răsturnare de situație. Gabriel Resources a obținut suspendarea executării hotărârii prin care România...
Răsturnare de situație. Gabriel Resources a obținut suspendarea executării hotărârii prin care România a câștigat procesul de arbitraj pentru Roșia Montană
Cum se folosește, de fapt, corect ventilatorul. Trucul care îți răcorește casa imediat,...
Cum se folosește, de fapt, corect ventilatorul. Trucul care îți răcorește casa imediat, necunoscut de români