Fotbal intern

Anamaria Prodan explică schimbarea lui Vasile Miriuță: “Nu Ana l-a schimbat pe antrenor! E un risc să retrogradăm și dacă vine Mourinho!”

15.06.2020 | 12:20
Anamaria Prodan explica schimbarea lui Vasile Miriuta Nu Ana la schimbat pe antrenor E un risc sa retrogradam si daca vine Mourinho
ADVERTISEMENT

Vasile Miriuță este primul antrenor demis după restartul din Casa Pariurilor Liga 1. Hermannstadt a încheiat la egalitate, scor 1-1, cu Sepsi Sf. Gheorghe, iar conducerea echipei sibiene nu a mai avut răbdare cu antrenorul. 

Anamaria Prodan explică schimbarea lui Vasile Miriuță: “Nu Ana l-a schimbat pe antrenor!”

Imediat după meci, Vasile Miriuță a fost dat afară și multă lume consideră că Anamaria Prodan este în spatele acestei decizii, cei doi mai având în trecut clinciuri. Agentul de jucători care a investit la Hermannstadt în pandemie a explicat că nu ea l-a demis pe antrenor:

ADVERTISEMENT

“O să ajungă spaniolul la Sibiu. Nu vine din Spania, vine din Grecia. S-a discutat de multă vreme o schimbare. Știți cum e? Sunt mulți oameni în consiliu, mulți oameni care au decis. Nu l-a dat Anamaria pe Miriuță.

Că nu avea de ce. Eu doar am făcut propuneri de antrenori. Este vorba de rezultate și felul de joc al echipei. Oamenii își doresc să se joace fotbal la Sibiu. Se discută de multă vreme. Ați văzut că toată lumea a făcut pe încă un sezon contractul.

ADVERTISEMENT

“Era risc și cu Miriuță să se retrogradeze și cu străin. Echipa încearcă să joace un fotbal frumos”

Era risc și cu Miriuță să se retrogradeze și cu străin. Echipa încearcă să joace un fotbal frumos. Conducerea a vrut o schimbare și i-au transmis o schimbare, că nu vor emoții. Nu există garanții. Poate se face un șoc la echipă, dar risc este și dacă îl aduci pe Mourinho.

Dacă vin doar jucători de 35 de ani, tu nu mai poți face bani, tu cheltui. Trebuie să facem o ordine. Hai să nu permitem cluburilor să mintă jucătorii. Mă gândesc că sunt singura nebună care militează pentru adevăr.

ADVERTISEMENT

Dacă i-ar fi păsat cuiva ar fi spus că are dreptate dementa aia. Imaginea României în fotbal este că patronii îi fură pe jucători.

La Sibiu se vrea o altă mentalitate. Rivaldo l-a recomandat pe Ruben Albes

Staff-ul s-ar putea să rămână. O să vedem. Consiliul era pentru schimbarea antrenorului și dacă se câștiga meciul. La Sibiu se vrea o altă mentalitate. Rivaldo l-a recomandat pe Ruben Albes. A câștigat premii ca tânăr antrenor. 

ADVERTISEMENT

 Am propus mulți antrenori tineri în România și au făcut performanță. Când construiești echipe cu jucători de 35 de ani, nu le mai arde. Chiar dacă au fost legende, rămân legende. Nu le mai arde”, a spus Anamaria Prodan la ProX.

 

ADVERTISEMENT