Life

Anamaria Prodan, extrem de dură după divorțul de Reghecampf: „Nu mai are ce să caute între noi. Trebuia să aibă decență”

Anamaria Prodan a dat cărțile pe față după divorțul anunțat de Laurențiu Reghecampf. Mai dură ca niciodată, a spus tot ce are pe suflet, marți, în emisiunea "La Măruță".
19.10.2021 | 16:32
Anamaria Prodan extrem de dura dupa divortul de Reghecampf Nu mai are ce sa caute intre noi Trebuia sa aiba decenta
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan a vorbit despre separarea de Laurențiu Reghecampf și noua lui parteneră, Corina. Impresara a mărturisit că se simte super-trădată de până mai recent partenerul ei de viață, despre care spune că a făcut mult rău familiei sale.

Femeia de afaceri care a răzbit ca o leoaică într-o lume a bărbaților, cea a fotbalului, a dat de greu pe plan sentimental, acolo unde toată lumea credea că lucrurile erau roz.

ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan a vorbit extrem de deschis despre sentimentele care o încearcă acum și a spus că Laurențiu Reghecampf nu mai are ce căuta în familia ei. Preferă să îl știe cât mai departe posibil, dar îi cere un lucru: să nu își neglijeze copiii!

Anamaria Prodan nu mai vrea să audă de Laurențiu Reghecampf

„Până în ziua în care acest divorț era încheiat, trebuia să aibă decență ca bărbat. Am avut o discuție cu soțul meu în care îmi spunea că ea, Corina, nu și-a dorit niciodată să apară în presă.

ADVERTISEMENT

Nu se știe de unde sunt venite aceste poze cu ea. Am înțeles că s-au făcut conturi fake de Instagram să o urmărească. (…)

Nu mă doare, îmi e greață, pentru familia mea este ceva oribil. Fetele mele și băiatul meu îmi spun că le e rușine să se ducă la școală. Nu știu ce făcea în Dubai. Soțul meu este un om unic, lumea nu a înțeles de ce am tras atât cu el, dar nu am să dau satisfacție nimănui doar de dragul unei pipițe. (…)

ADVERTISEMENT

Este însărcinată? Nu știu, nu mă interesează! E jenant ce se întâmplă cu Laurențiu care trebuie să fie tată pentru jucători, un exemplu. Eu am să fac în așa fel încât copilul meu, care azi nu își dorește să aibă de-a face cu nimeni în afară de mine și fete, să fie bine., a spus Anamaria Prodan în emisiunea La Măruță de la PRO TV.

Anamaria a spus că a aflat despre relația dintre Laur și tânăra din viața lui, Corina, de ceva vreme și a dezvăluit că viitorul fost soț nu mai locuiește cu ea de “foarte mult timp”.

ADVERTISEMENT

„Nu mai are ce să caute între noi”

„Nu mai are ce să caute între noi. Greșelile lui Laurențiu au fost explicate de vreo 200 de prieteni comuni, arătat, explicat, venit, cerut iertare, de foarte multe ori iertat. Cu toate astea, umilința nu poate merge la infinit”, a mai spus impresara în emisiunea lui Măruță.

„Nu vreau ca mama mea să se întoarcă în mormânt când vede așa ceva. )…) Când ai asemenea probleme în viață și știi că datorezi 70% omului ăluia bolnav de cancer (n.r. referire la Ionela Prodan, mama ei), în momentul ăla tu trebuie să fii mai puternic de familie, mai atașat. El era în Dubai, în momentul în care eu mergeam prin Cuba, peste tot cu mama ca să o salvez. Dacă tu ești acolo te gândești că soțul tău se combină cu domnișoare de genul ăsta? Mi s-a cerut de către soțul meu să renunț la numele Reghecampf. Nu îmi pasă. Eu sunt Prodan,  m-am născut Prodan”, a completat impresara.

“Sunt un om sensibil care are nevoie de dragoste. Nu sunt Anamaria bătăușa!”

Întrebată de Cătălin Măruță dacă se vede refăcându-și viața, Anamaria Prodan a spus că “este un om sensibil care are nevoie de dragoste” și a ținut să precizeze, încă o dată, că Reghe este istorie.

“Da, eu sunt un om care are nevoie de dragoste, un om foarte sensibil. Eu nu sunt Anamaria Prodan bătăușa. Acela este modul în care mă apăr. Cu el niciodată nu m-aș împăca. Când cineva mă trădează și îmi rănește copilul… Cum să spun, dacă nu ar fi fost o dragoste atât de mare între noi, ar fi fost dușmanul meu cel mai mare.”, a spus Anamaria Prodan.

Sexy impresa a dezvăluit și faptul că ea și fiul său locuiesc, în acest moment, cu doi prieteni – un cuplu- care îi ajută să depășeasă perioada dificilă pe care o traversează. Sunt oamenii care o îmbrățișează pe ea și pe “Bebeto” Laurențiu Reghecampf jr. atunci când plâng.

“Trăim o dramă cumva, ne e câteodată frică… Cum nu am schimbat niciodată camerele, parolele, pentru că, deocamdată, casa noastră este și casa soțului meu, cu toate că soțul meu a plecat de foarte mult timp, ei sunt lângă noi.

(…) Unde era Reghe acum 2 sau 3 ani? Era sus de tot, câștiga cupe. Unde e acum? Știi ce îmi doresc? Să se ridice, pentru că e în genunchi. Să se ridice și să ducă munca mea mai departe. Să arate că tot ce s-a întâmplat a fost un accident. Dacă îl ajută Dumnezeu și își face o familie și un copil cu această femeie, să nu repete greșeala asta, pentru că a patra oară e prea mult pentru oricine. (…)

Copiii mei au trăit fiecare secundă de fericire, de dezamăgire, alături de noi, au știut totul de la început. Aș vrea să-și vadă copilul, să participe la absolut tot. Bani îi dau eu copilului, nu am nevoie de tine! Îmi doresc să ne facă mândri de el și întotdeauna să spun că Laurențiu Reghecampf, fostul soț, este numărul 1. Îmi doresc ca el să fie secundă de secundă lângă fiul lui (n.r. “Bebeto” Laurențiu Reghecampf jr). Ei respirau unul prin celălalt și e greu, după 13 ani, să nu se mai întâmple asta. El trebuie să fie tatăl lui, nu să rămână în acte tatăl lui. Trebuie să fie lângă copilul lui, să fie lipiți.”, a spus Ana Prodan.

Cu ce rămâne Reghe după divorț. „Nu avem nimic împreună”

Impresara a abordat și subiectul delicat al banilor și a spus ferm: nu are de împărțit nimic cu Reghe! Anamaria Prodan a precizat și că divorțul va fi unul amiabil tocmai pentru că la mijloc nu se află o avere de milioane de euro obținută împreună. Sigură pe ea, impresara a mărturisit că se va asigura că banii copiilor ei nu vor fi irosiți și vor rămâne în familie. (Vezi aici Anamaria Prodan confirmă informațiile Fanatik. Cu ce rămâne Reghe după divorț: „Nu avem nimic împreună”)

Impresara a răspuns la întrebarea: “L-ai înșelat vreodată pe Laurențiu?”

Întrebată de Cătălin Măruță dacă i-a fost vreodată infidelă lui Reghe, Anamaria Prodan a vorbit despre zvonurile privind relația extraconjugală cu Dan Alexa.

“Dacă eu te bat, trăiesc cu tine? Gigi făcea referire la Alexa… Pe vremuri era Penescu de la FC Argeș. A fost și Ioan Niculae de la Astra… Eu arăt cum arăt și stau toată ziua printre bărbați. Când voi mai avea o relație cu cineva, nu va mai fi cu un român. Nu mai vreau.”, i-a spus impresara lui Măruță.

Prodanca a spus adevărul despre relația lui Reghe cu fosta soție, Mariana

Anamaria Prodan a vrut să lămurească și anumite episoade despre care s-a tot scris în presă de-a lungul anilor. Vedeta a precizat că nu era însărcinată în momentul în care Reghe s-a separat de Mariana, fosta soție.

A spus că ea a stat de vorbă cu el și fosta nevastă la aceeași masă. Și-a dorit să se asigure de faptul că relația lor se încheiase pe bune. Prodanca a mai precizat că el era separat de familie de mai bine de doi ani.

De asemenea, a mai spus că ea a avut grijă de Luca, băiatul din căsătoria lui Reghe cu Mariana ca și cum ar fi fost copilul ei. Nu și-a dorit niciodată să facă diferențe între copiii ei.

 

 

 

ADVERTISEMENT