News

Anamaria Prodan, fericire la cote înalte după reușita fiicei! Ce super-performanță a bifat fata impresarei

09.06.2019 | 10:43
Anamaria Prodan fericire la cote inalte dupa reusita fiicei Ce superperformanta a bifat fata impresarei

Impresarul Anamaria Prodan traversează o perioadă perfectă pe plan personal. Fericirea soției lui Reghecampf a ajuns la cote înalte după o super reușită a fiicei din prima căsătorie! Sarah Dumitrescu, fata cea mică pe care Anamaria Prodan o are din mariajul cu fostul baschetbalist Tibi Dumitrescu, a absolvit de curând IMG Academy. Mai mult de atât, în urmă cu doar câteva zile, Sarah a fost desemnată cea mai bună jucătoare de baschet din echipa pentru care a evoluat în ultimii ani.

Anamaria Prodan, fericire la cote înalte după reușita fiicei!

De altfel, înainte de gală, Anamaria Prodan nu a ezitat și a scris un mesaj pe o rețea de socializare: „Sunt gata pentru festivitatea de absolvire a lui Sarah. Mândră de prințesa mea!”. Mai bine de 10.000 de urmăritori i-au apreciat postarea și au ținut să-i transmită și un mesaj de felicitare impresarei. „Sunt bucuroasă că am avut oportunitatea să practic sportul pe care îl iubesc. Am avut aproape 40 de oferte, dar am decis să joc pentru Universitatea din Mississippi și le mulțumesc pentru tot”, a scris și Sarah.

De remarcat că IMG Academy este o şcoală pregătitoare din Florida, SUA, fondată în 2002 şi pe care o poţi frecventa după absolvirea studiilor liceale. Instituţia a lansat de-a lungul timpului jucători ce au ajuns la nivel înalt în baschet, tenis, baseball sau fotbal. Datorită prestațiilor din acest sezon în echipa de baschet feminin, Sarah Dumitrescu a fost votată MVP-ul formaţiei şi tricoul ei a fost retras în vitrina oficială.

Anamaria Prodan absolvire Sarah (13)
La festivitate de absolvire a fetei a mers și Laurențiu Reghecampf. Sursă foto – facebook

Sarah Dumitrescu, realizare de excepție în baschet

Între timp, Sarah Dumitrescu a fost recrutată în NCAA, la cel mai înalt nivel al baschetului colegial de peste ocean. Sarah va evolua în sezonul viitorul pentru Universitatea din Mississippi, cunoscută publicului american drept „Ole Miss”. Trupa joacă în NCAA – Divizia 1, în una dintre cele mai puternice conferințe din baschetul de colegiu american, Conferința de Sud-Est (SEC). Sarah Dumitrescu este fostă internaţională de tineret a României şi a avut o linie statistică foarte bună în cadrul competiţiilor de Under 16 şi Under 18 la turneele continentale.

Trebuie specificat că Sarah e doar a doua jucătoare din România, după Cristina Ciocan, care va juca în conferinţa SEC din NCAA.  Între timp, Rebecca, fata cea mare a fostului cuplu Anamaria Prodan – Tibi Dumitrescu studiază businessul în modă, la Milano, după ce anul trecut a urmat cursuri la Parsons School of Design din New York.