Anamaria Prodan, gest emoționant în memoria mamei sale! ”A dus la bun sfârșit proiectul ei de suflet!”

Alexandra Chivu   
în HotNews
02/04/2019, 21:14
Anamaria Prodan, gest emoționant în memoria mamei sale! ”A dus la bun sfârșit proiectul ei de suflet!” GALERIE FOTO
Anamaria Prodan, gest emoționant în memoria mamei sale!

Anamaria Prodan a făcut un gest emoționant în memoria mamei sale. Ionela Prodan a murit în luna aprilie a anului 2018, după ce s-a luptat o perioadă lungă cu probleme grave la pancreas. Artista și-a dat suflarea la Spitalul Universitar de Urgență Elias, unde era internată, iar decesul a survenit în urma unui stop cardio-respirator.

Anamaria Prodan, gest emoționant în memoria mamei sale

Drept omagiu adus mamei sale, antrenoarea îi va lansa cartea, intitulată ”Cântecul vieții mele”, în care să se regăsească memoriile, îndeplinându-i astfel și ultima dorință. Poveștile vieții sale vor fi curprinse în 208 pagini, inclusiv prefața și 30 de pagini cu fotografii memorabile. la vremea în care Anamaria Prodan doar visa la terminarea cărții, amintea, într-un interviu pentru unica.ro că: „Da. Este singura dorință a ei pe care mi-a spus-o și nu am reușit să o fac în timp util.

Sper ca, în maxim două luni, să-i tipăresc și cartea. Eu îmi doream să i-o ofer cadou de ziua ei, la 70 de ani, însă nu a fost gata. Mama deja își scrisese o parte din viață, însă voi continua eu mai departe. De fapt, aproximativ 80% din carte va fi scrisă de mine. Încă nu am decis ce titlu și ce copertă va avea”.

Anamaria Prodan, gest emoționant în memoria mamei sale! ”A dus la bun sfârșit proiectul ei de suflet!”
Poveștile vieții sale vor fi curprinse în 208 pagini

”Cântecul vieții mele” va fi lansat în luna aprilie

O altă dorință pe care o avea celebra interpretă de muzică populară a fost aceea de a împlini vârsta de 70 de ani. „Se ruga să facă 70 de ani. I se părea ceva nemaipomenit. Când a făcut 70 de ani era foarte mândră că arată bine. Îmi spunea: «Eu niciodată în viața mea nu am arătat mai bine ca acum!». Neștiind ce are, mama slăbea din ce în ce mai mult.

Anamaria Prodan, gest emoționant în memoria mamei sale! ”A dus la bun sfârșit proiectul ei de suflet!”
Poveștile vieții sale vor fi curprinse în 208 pagini

Ea se bucura că slăbea și eu îi întrețineam starea spunându-i: «Vezi ce bine este să nu mai mănânci carne?», pentru că i-am scos din meniu toate alimentele care nu erau compatibile cu boala sa. Petrecerea de 70 de ani a mamei am considerat că a fost una dintre cele mai mari realizări ale vieții mele. A fost foarte fericită. A avut un tort cât ea de mare și a fost foarte impresionată”, a declarat Anamaria Prodan.

Închide ×