Fotbal intern

Anamaria Prodan îl ia peste picior pe Mircea Rednic: “Sunt mai periculoasă decât poleiul. Eu sunt ceaţa…când orbecăi prin ceaţă, te loveşti de stâncă şi te spargi!” EXCLUSIV

12.03.2020 | 11:58
Anamaria Prodan il ia peste picior pe Mircea Rednic Sunt mai periculoasa decat poleiul Eu sunt ceatacand orbecai prin ceata te lovesti de stanca si te spargi EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Impresarul Anamaria Prodan a reacţionat în forţă după ce Mircea Rednic a oferit câteva declaraţii prin care a atacat-o voalat. FANATIK a stat de vorbă cu agentul de fotbalişti la mare modă, Prodanca oferind mai multe replici dure antrenorului de la Poli Iaşi.

Anamaria Prodan nu se dezminte şi face show: “Când tace lupul, se aude javra, dresată la circ, iar restul schelălăie prin deşert!”

La scurt timp după declaraţiile date de Mircea Rednic, agentul Anamaria Prodan a reacţionat pentru FANATIK. Impresarul i-a oferit o replică pe măsură şi a trimis câteva “ciocane” spre tehnicianul formaţiei din Copou.

ADVERTISEMENT

“Sunt mai periculoasă decât poleiul. Pe polei mai aluneci, te mai ridici… Problema e că eu sunt ceaţa! Când m-am pus, nu mă mai ridic până nu este totul ‘clean’, cum îmi place mie să fie. Ştiu toate drumurile şi ‘cotiturile’ pe unde mă aşteaptă oamenii. Fiind ceaţă, ştiu să merg perfect, eu nu orbecăi.

Cine orbecăie prin ceaţă se loveşte de mine, de ceaţă, şi sunt exact ca o stâncă! Când te loveşti de stâncă, te spargi, aşa că rugaţi-vă să nu se pună ceaţa niciodată şi să nu orbecăiţi niciodată. Aşa, ca un avertisment din partea mea, pentru toţi cei ce mă pândesc sau au impresia că vor câştiga măcar o bătălie, că de război nici nu se pune problema.

ADVERTISEMENT

O dă afară modestia din casă 🙂 : “Cât timp Anamaria Prodan este numărul 1, doar părerea ei contează”

Sunt numărul 1 şi sunt atât de pregătită pentru tot şi pentru toţi încât zâmbesc când citesc aşa ceva sau aud ameninţări. Nimeni şi nimic de pe Pământ, în afară de Dumnezeu, nu mă opreşte din drumul meu. Am lângă mine cei mai buni jucători şi antrenori, care sunt trup şi suflet lângă mine. Pentru ei voi lupta toată viaţa mea, iar dacă mor, tot ei vor sta în spatele meu pentru că nu am să-i expun niciodată. Nici măcar după ce nu mai sunt!

Voi sta în fruntea lor şi voi scoate prima sabia în faţa oricui ca să-i apăr. Am tăcut până acum ca să arăt că pot să fiu doamnă, dar când tace lupul şi deja se aude javra, se întoarce lupul care nu poate fi dresat la circ precum javrele. Vorba asta să nu o uite nimeni!

ADVERTISEMENT

Cât timp Anamaria Prodan este numărul 1, doar vocea şi părerea ei contează. Restul schelălăie prin deşert… În rest, multă dragoste din partea doamnei Anamaria Prodan tuturor”, a declarat Anamaria Prodan pentru FANATIK.

Mircea Rednic: “Uit, dar nu iert! Şi te aştept la cotitură…”

Miercuri, Mircea Rednic a oferit un interviu pentru ProSport, în care a “ciupit-o” pe Anamaria Prodan. Antrenorul lui Poli Iaşi a susţinut că a fost nemulţumit de faptul că i-a fost atacată familia.

ADVERTISEMENT

“A ieșit (n.r. Anamaria Prodan) și a făcut declarațiile pe care nu trebuia să le facă. Și eu i-am spus, poți să zici de mine ce vrei, dar în momentul în care te legi de familia mea, nu accept! Știi cum e vorba aceea: Uit, dar nu iert! Și te aștept la cotitură…”, a avertizat Mircea Rednic, referindu-se la fiica sa Luana, şi ea agent de jucători.

ADVERTISEMENT