Fotbal intern

Anamaria Prodan îl vrea pe Harlem Gnohere la Hermanstadt. Ce zice despre varianta Dinamo pentru “Bizon”

05.06.2020 | 11:44
Anamaria Prodan il vrea pe Harlem Gnohere la Hermanstadt Ce zice despre varianta Dinamo pentru Bizon
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan are o febleţe pentru atacantul francez Harlem Gnohere, pe care îl conisderă un jucător foarte bun şi pe care l-ar aduce fără să clipească la Hermanstadt.

Anamaria Prodan îl vrea pe Harlem Gnohere la Hermanstadt

Invitată la ProSport Live, impresara a vorbit despre plecare “Bizonului” de la FCSB, anunţată în exclusivitate de FANATIK, şi recunoaşte că îl vrea pe Harlem Gnohere la Hermanstadt, pentru că acesta ar fi capabil să înscrie golurile necesare supravieţuirii sibienilor în Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT

„I-am spus patronulului că Gnohere nu are nicio ofertă în momentul acesta, el spunând ca vrea să se dedice familiei, ca să nu se spună că vreau să îl duc eu liber la altă echipă”

FCSB ar fi putut face o super-afacere cu Gnohere

„Probabil nu a mai intrat în vederile antrenorului sau patronului și s-a ajuns la această despărțire amiabilă. E un super jucător din punctul meu de vedere, eu l-aș lua oricând la echipa mea. Depinde de antrenor”

„Dacă l-ar fi vândut, FCSB ar fi putut obține câteva milioane bune, două, trei… Chiar cinci din Arabia Saudită s-ar fi putut aduce”

Nu crede că Dinamo l-ar putea lua înapoi pe “Bizon”

Anamaria Prodan nu crede că Dinamo şi-ar putea permite să îl readucă pe Gnohere, pentru că jucătorul va merge la un club unde să câştige mai mulţi bani decât a făcut-o la FCSB. În opinia ei, deşi are 32 de ani, jucătorul este la fel de puternic şi poate marca destule goluri în continuare.

„Nu cred, pentru că dacă pleacă acum, pleacă pe bani mai mulți decât a avut la FCSB. Ce jucător ar face un pas înapoi acum? Dinamo nu își permite să-l plătească”

Ce sfat i-a dat lui Dinamo în 2017

Impresara a mai dezvăluit că le-a propus dinamoviștilor să ceară o sumă mai mare în schimbul lui Gnohere în momentul transferului la FCSB, în ianuarie 2017. Dinamo a obținut atunci doar 250.000 de euro în schimbul atacantului.

ADVERTISEMENT
  • „Eu m-am rugat atunci de cei de la Dinamo: «Luați un milion de euro!». Totul depinde de management” – Anamaria Prodan Reghecampf
  • 24 de goluri în 59 de meciuri a marcat Harlem Gnohere pentru Dinamo în perioada 2015-2016