Life

Anamaria Prodan, imagine emoționantă cu fiul ei, de ziua lui. Ce i-a transmis Teo Trandafir

Anamaria Prodan a postat o imagine emoționantă cu fiul ei, de ziua lui. Ce i-a transmis Teo Trandafir mezinului familiei.
31.08.2021 | 22:39
Anamaria Prodan imagine emotionanta cu fiul ei de ziua lui Ce ia transmis Teo Trandafir
Anamaria Prodan, imagine emoționantă cu fiul ei, de ziua lui. Ce i-a transmis Teo Trandafir. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan a postat o imagine emoționantă cu fiul ei, Reghe Jr., de ziua lui. Impresara a primit numeroase urări din partea internauților, una dintre acestea fiind de la Teo Trandafir.

Impresara este foarte mândră de Bebeto și îl susține în tot ceea ce face. Juniorul familiei a semnat anul trecut primul său contract cu un club de fotbal, fiind pasionat de acest sport, spre bucuria părinților.

ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan, imagine emoționantă cu fiul ei, de ziua lui. Ce i-a transmis Teo Trandafir

Anamaria Prodan a postat o imagine emoționantă cu fiul ei, Laurențiu Reghecampf Jr., care a împlinit vârsta de 13 ani. Impresara a scris un mesaj inedit cu această ocazie, exprimându-și dragostea pentru juniorul familiei.

„La mulți ani îngerul meu 🙏❤️ sa ți dea Dumnezeu toată fericirea ,iubirea si sănătatea din lume! Ești UNIVERSUL NOSTRU , DRAGOSTEA NOASTRĂ , VIAȚA NOASTRĂ!”, a scris impresara pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Printre comentariile lăsate de internauți, și Teo Trandafir i-a transmis fiului impresarei gânduri bune de ziua lui. Prezentatoarea de la Kanal D a scris un mesaj scurt, dar plin de emoție.

„La mulți ani frumoși, fără griji și plini de lumină!”, a comentat Teo Trandafir la imaginea postată.

ADVERTISEMENT
Anamaria Prodan și fiul ei
Anamaria Prodan și fiul ei, Bebeto, care a împlinit 13 ani. Sursa foto: Instagram

Recent, Anamaria Prodan a postat o imagine cu fiul ei, alături de tatăl lui, atunci când acesta se afla la începutul carierei de antrenor. Fotografia a fost realizată cu 11 ani în urmă, pe stadionul din Craiova, atunci când Laurențiu Reghecampf  se afla la începutul carierei de antrenor.

„Craiova… long time ago (n.r. cu mult timp în urmă! Reghe salvase clubul de la retrogradare!!! Reghe Jr făcea pași mici pe terenul de fotbal… Tatăl lui îl susținea!

ADVERTISEMENT

La fel și astăzi… Aceeași echipă, același antrenor… Cu Reghe mic… măricel, susținut de tatăl său să devină mare fotbalist”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram, la momentul respectiv.

Anamaria Prodan are și două fiice dintr-o căsătorie anterioară, Rebecca (22 de ani) și Sarah (21 de ani). Prima a studiat la Milano, este pasionată de modă și vrea să-și deschidă propria afacere în acest domeniu.

Sarah a studiat în Statele Unite și are o carieră total diferită de cea a surorii ei, fiind pasionată de baschet.

ADVERTISEMENT