Life

Anamaria Prodan, în lenjerie intimă pe Instagram. Imaginea a strâns zeci de mii de aprecieri

28.07.2020 | 13:13
Anamaria Prodan in lenjerie intima pe Instagram Imaginea a strans zeci de mii de aprecieri
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan este singura femei care face bani din fotbal la nivelul milioanelor de euro, însă are succes și când vine vorba de postările pe Instagram.

Într-o fotografie controversată, soția lui Reghe apare îmbrăcată într-o lenjerie intimă, în pat, chiar de la primele ore ale dimineții.

ADVERTISEMENT

La 47 de ani pe care îi are, impresara de fotbal se află într-o formă de zile mari.

Anamaria Prodan, imagine de infarct pe Instagram

Vedeta își lasă fanii fără suflare cu imaginile pe care le postează. Ea apare în costume de baie minuscule, lenjerie intimă și desuuri în care o vede și Reghecampf.

Mama a trei copii, impresara de fotbaliștise întreține la saloanele cosmetice, însă are un corp bine lucrat la sală, dar și datorită genei bune pe care a moștenită, cică cu excepția implanturilor mamare nu are alte intervenții estetice.

ADVERTISEMENT

Fanii au lăudat-o pentru felul în care arată, iar mulți dintre admiratorii bărbați i-au lăsat zeci de comentarii. Imaginea a adunat peste 20 de mii de oameni. Deși poate să profite de faptul că este intens urmărită pe Instagram, vedeta se numără printre puținele persoane publice care își plătește consulațiile și nu se uită la bani atunci când merge într-un cabinet medical.

Este urmărită de aproape 700 de oameni pe internet, ceea ce o face și un influencer, însă profită de acest cont pentru a-și ține fanii la curent cu activitatea ei din viața profesională și personală.

ADVERTISEMENT
View this post on Instagram

#goodnight ❤️

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) on

Prima femeie impresar din România

Anamaria Prodan a fost jurnalist sportiv în anii ’90 pentru „Ciao!”, „Indiscret” și „Ora”, însă s-a orientat rapid către o carieră de imrepsariat în domeniul fotbalului.

Anamaria Prodan a fost căsătorită între 1998 și 2007 cu baschetbalistul român Tiberiu Dumitrescu, cu care are două fete Rebecca (n. 1999) și Sarah (n. 2000), pe care le-a născut în New Jersey, Statele Unite. Pe data de 14 iunie 2008 s-a căsătorit în Las Vegas cu Laurențiu Reghecampf, pe atunci fotbalist, iar pe 31 august 2008 s-a născut băiatul lor, Laurențiu Junior.

ADVERTISEMENT