Fotbal intern

Anamaria Prodan, în război cu Ciprian Tătăruşanu. “Urăsc trădătorii cu patimă!”

12.02.2019 | 15:05
Anamaria Prodan in razboi cu Ciprian Tatarusanu Urasc tradatorii cu patima

Anamaria Prodan se află în război cu Ciprian Tătărușanu, titularul din poarta echipei naționale a României, iar ruptura dintre cele două părți a pornit din momentul în care goalkeeperul care se află în prezent sub contract cu FC Nantes a semnat cu Fiorentina în iulie 2014.

Ciprian Tătărușanu a ajuns la Fiorentina după ce și-a încheiat contractul cu FCSB, în iulie 2014, iar Anamaria Prodan susține că ea a fost cea care l-a dus pe goalkeeperul în vârstă de 33 de ani în Serie A, dar atitudinea lui Ciprian Tătărușanu de după s-a încheiat transferul nu a fost pe placul ei.

Anamaria Prodan se războiește cu Ciprian Tătăruşanu

“Transferul lui Tătărușanu la Fiorentina a fost făcut de mine. Am fost foarte supărată pe Tătărușanu pentru ce s-a întâmplat ulterior, pentru că a mers mai departe cu Pietro Chiodi. Dacă urăsc ceva pe pământul ăsta și nu pot să iert e trădarea. Urăsc trădătorii cu patimă. Sunt proastă, cred exagerat de mult în oameni și în prietenie“, a spus Anamaria Prodan pentru GSP.

Ciprian Tătărușanu în meciul România – Serbia

Ciprian Tătărușanu a ajuns la Fiorentina în iulie 2014, după ce a jucat în 187 de meciuri pentru FCSB. Cotat de site-urile de specialitate la 4 milioane de euro, goalkeeperul în vârstă de 33 de ani a jucat în 101 de meciuri pentru gruparea din Serie A, iar în iulie 2017 a fost cumpărat de FC Nantes cu 2,5 milioane de euro. Goalkeeperul echipei naționale a României a început fotbalul la Daco Getica și a mai jucat și pentru Gloria Bistrița.

În sezonul 2018 – 2019, Ciprian Tătărușanu a jucat în 22 de meciuri pentru FC Nantes. Pentru echipa națională a României a debutat pe 17 noiembrie 2010 în meciul amical jucat împotriva Italiei, scor 1-1. Goalkeeperul a bifat 52 de selecții sub tricolor la prima reprezentativă, iar pentru România U21 a jucat în 13 meciuri.

  • 4.000.000 de euro este cota lui Ciprian Tătărușanu, conform transfermarkt.com