Fotbal intern

Anamaria Prodan, încă un atac la Hagi! Gigi Becali l-a apărat pe ”Rege”: Ce ar putea să-mi facă el mie? E intangibil?” / ”Dacă mai spui ceva de Gică, nu mai vorbesc cu tine”

25.11.2019 | 15:19
Anamaria Prodan inca un atac la Hagi Gigi Becali la aparat pe Rege Ce ar putea sami faca el mie E intangibil  Daca mai spui ceva de Gica nu mai vorbesc cu tine
ADVERTISEMENT

Impresarul Anamaria Prodan a lansat încă un atac la adresa lui Gică Hagi, după ce în urmă cu câteva zile declara că acesta nu poate deveni selecționerul naționalei României pentru că a jignit prea mulți oameni din fotbal. Însă, în apărarea ”Regelui” a sărit finanțatorul FCSB, Gigi Becali, care îi este și fin.

Anamaria Prodan, încă un atac la Hagi: ”Ianis e de națională, dar nu merită să fie titular”

”Bărbații din fotbal sunt frustrați că Anamaria Prodan vorbește la televizor lucrurile pe care ei le vorbesc doar acasă, sub plapumă. Aceste lucruri vin din personalitate și cultură. Ce ar putea să-mi facă mie Gică Hagi? El e intangibil, unic, rege și nu avem să spunem nimic?!”, a spus impresarul la Pro X.

ADVERTISEMENT

”Ianis e de națională, dar nu merită să fie titular sau să poarte numărul 10. Am ajuns să cred că sunt alți antrenori din grupul lui Gică care se roagă la Dumnezeu să nu se ‘strice’ cu Hagi”, a fost atacul lansat de Anamaria Prodan la adresa lui Gheorghe Hagi.

”Nu vezi că toată lumea îl apără?”

Contactat telefonic, Gigi Becali a sărit în apărarea nașului său: ”Dacă mai spui ceva de Gică, nu mai vorbesc cu tine. Când e vorba de un simbol, cum e Hagi, n-ai ce să spui. Nu vezi că toată lumea îl apără? Hagi e numai unul”.

ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan a continuat: ”Patroane, pot să te întreb ceva? Dacă Hagi ți-ar spune să-l bagi pe Hagi titular, cum ai reacționa?”, iar Becali i-a răspuns: ”Nu vorbesc cu Gică despre Ianis pentru că e un subiect sensibil. Orice aș spune, s-ar supăra. El e tatăl copilului, n-ar avea ce să spună”.

Gigi Becali l-a lăudat în mai multe rânduri pe Gică Hagi pentru performanțele avute cu FC Viitorul și consideră că fostul selecționer este cel mai bun antrenor român la acest moment.

ADVERTISEMENT