Life

Anamaria Prodan, înlăcrimată și revoltată: „Când călătoream cu mama ca să o salvez, Reghe își făcea de cap”

Anamaria Prodan a fost invitată în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV, unde a făcut o serie de dezvăluiri despre fosta ei căsnicie cu Laurențiu Reghecampf.
29.07.2022 | 16:07
Anamaria Prodan inlacrimata si revoltata Cand calatoream cu mama ca sa o salvez Reghe isi facea de cap
Anamaria Prodan, în lacrimi la tv. Foto: Prima TV
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan a izbucnit în lacrimi, în direct, în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV. Impresara nu și-a putut ascunde durerea când în platoul show-ului i s-a pus una din melodiile Ionelei Prodan, o piesă pe care regretata cântăreață a scos-o în ziua în care s-a născut ea.

Anamaria Prodan, în lacrimi la tv

Prodanca a vorbit, printre altele, și despre Laurențiu Reghecampf, pe care l-a făcut în toate felurile. A spus despre bărbatul cu care se visa fericită până la adânci bătrâneți că are o ”minte foarte scurtă” și e lipsit de coloană vertebrală.

ADVERTISEMENT

Ana i-a confesat lui Brancu de ce o doare cel mai tare situația prin care a trecut în ultima perioadă. Afacerista a mărturisit că suferă pentru că de multe ori chiar și mama ei îl vedea pe Laurențiu ca pe propriul fiu.

„Când mama mea a fost în ultima perioadă, pe final de viață, când eu am călătorit alături de mama în Cuba, în Mexic, ca să o salvez, el își făcea de cap cu nenorocite. Trimitea copiii de acasă doar să scape de ei”, a declarat Anamaria Prodan, înlăcrimată și revoltată la Prima TV.

ADVERTISEMENT

„M-am trezit cu o angajată, amanta lui Reghe!”

Apoi, vedeta a făcut și o dezvăluire cu totul neașteptată. A spus că una dintre angajatele de la firma sa era, de fapt, amanta lui Reghecampf.

Impresara nu a vrut să ofere foarte multe detalii despre acest episod.

„M-am trezit cu o angajată, amanta lui Reghe! Omul a știut cum să ia absolut tot fără ca eu să văd. În 16 ani nu l-am verificat o singură dată.

ADVERTISEMENT

Am verificat o dată banii din cont. Omul a cărat tot, încet, încet. El a golit toate conturile direct către amantă, fără pic de jenă. A vândut o mașină de 90.000 de euro și a trimis banii amantei. Nouă ne-a zis că a făcut accident și ne rugam să fie bine”, a mai declarat Prodanca.

Ana a mai zis că tot ce a reușit să facă Reghecampf în cariera sa de antrenor a fost datorită ei.

ADVERTISEMENT