Fotbal international

Anamaria Prodan, interviu în As: ”Am făcut istorie, sunt numărul 1”

22.04.2019 | 14:09
Anamaria Prodan a acordat un interviu în cotidianul spaniol As în care a vorbit despre meseria de agent de jucători

Agentul de jucători Anamaria Prodan a acordat un interviu în cotidianul spaniol As în care a vorbit despre începuturile în această carieră și care sunt obiectivele sale. Ea povestește despre lumea dificilă pe care o întâlnește în fotbal și despre un posbil transfer al unui fotbalist pe care îl reprezintă la un club de top din Europa, precum Real Madrid, FC Barcelona sau Paris Saint-Germain.

Anamaria Prodan, interviu în As: ”Am promis că voi cel mai bun agent din România”

”Eu vin dintr-o familie mare, cu multă infleunță în România. Am fost crescută într-un sistem militar, nu am avut o copilărie normală. În fiecare zi studiam câte ceva, pian, limbi străine… Tatăl meu mi-a insuflat dorința de a fi prima în tot ce fac. El îmi spunea că locul 2 nu contează. În primul meu interviu am promis că voi fi cel mai bun agent din România, a spus Anamaria Prodan.

”Oamenii sunt surprinși că trebuie să negocieze cu o femeie, dar pentru mine e distractiv. Dacă ești intelingentă și frumoasă, cam 60% din muncă este făcută. În general, bărbații nu pot înțelege că o femeie a făcut istorie în lumea asta. Dar nu îmi pasă, de cele mai multe ori mă lupt cu ei ca și cum aș fi bărbat. Nu am prieteni de sex feminin pentru că nu avem subiecte de conversație, viața mea este doar fotbal”, a declarat Anamaria Prodan în interviul acordat pentru As.

Anamaria Prodan alături de soțul său Laurențiu Reghecampf
Anamaria Prodan alături de soțul său Laurențiu Reghecampf

”Jucătorii mă pot suna și la 3-4 dimineața”

Agentul de jucători a afirmat că jucătorii pe care îi reprezintă o pot suna la orice oră din zi și din noapte, cu orice fel de problemă pe care o au: ”Lucrez 25 de ore pe zi. Din 2006 telefonul meu mobil nu a mai fost oprit niciodată. Jucătorii mei pot să mă sune chiar și la 3-4 dimineața, îi apăr ca pe copii mei. Ei știu că la mine găsesc cel mai bun sfat. Chiar dacă au făcut ceva greșit, trebuie să-și asume, să comunicăm și să găsim cea mai bună variantă”.

”Marea mea provocare este să duc un jucător la o mare echipă din Europa: PSG, Barcelona sau Real Madrid. Dar sunt realistă și nu pot minți cluburile, iar în acest moment nu există un jucător din România care să poată juca la acest nivel. Nu cunosc o altă femeie care a făcut ceea ce am făcut eu. Am făcut istorie, așa cum a promis familiei mele. Eu sunt numărul unu și chiar dacă aș muri mâine, oamenii și-ar aminti de mine”, a încheiat Anamaria Prodan interviul în presa spaniolă.

La începutul lunii aprilie, FANATIK a stat de vorbă cu Adrian Thiess, iar acesta a dezvăluit că lucrează la lansarea unei firme de impresariat sportiv împreună cu Anamaria Prodan.