Life

Anamaria Prodan își deschide propriul complex rezidențial. Anunțul făcut de impresară: „În curând”

Anamaria Prodan își deschide propriul complex rezidențial. Ce nume poartă noua afacere a impresarei și ce detalii a dat despre aceasta.
08.09.2022 | 13:22
Anamaria Prodan isi deschide propriul complex rezidential Anuntul facut de impresara In curand
Anamaria Prodan își deschide propriul complex rezidențial. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan intră în afacerile imobiliare. Impresara a anunțat ce afacere nouă și-a deschis!

Anamaria Prodan, afaceri imobiliare. Își deschide propriul complex de locuințe

Anamaria Prodan a anunțat pe rețelele de socializare că începe o nouă afacere și va avea un complex rezidențial de lux.

ADVERTISEMENT

Numele acestuia va fi Prodan Residence, iar impresara a anunțat pe rețelele de socializare că acest proiect va lua naștere curând.

”Prodan Residence. În curând”, a scris impresara pe InstaStory, unde a postat și o imagine cu logoul companiei sale rezidențiale.

ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan nu este singura vedetă care a lansat o afacere în lumea imobiliarelor. Și Dorian Popa construiește case de lux, pe care aproape că le-a terminat. Hâtz Residence se cheamă afacerea vloggerului.

Mesajul postat de Anamaria Prodan
Mesajul postat de Anamaria Prodan. Foto: Instagram

Anamaria Prodan și-a lansat și propriul parfum

Anamaria Prodan este dornică de noi afaceri care să îi aducă profit, iar înainte de a deschide afacerea imobiliară, ea și-a lansat propriul parfum.

ADVERTISEMENT

Totuși, aici este vorba despre o poveste cu încărcătură emoțională, deoarece dorința regretatei sale mame, Ionela Prodan, a fost să aibă propriul ei parfum, dorință care s-a îndeplinit prin intermediul fiicei sale.

Anamaria Prodan a vrut să facă un parfum „de top”, pentru că cel scos de mama ei pe piață nu a prins prea bine la public.

ADVERTISEMENT

Astfel, atunci când i s-a ivit ocazia să colaboreze cu o companie cosmetică pentru producerea unui parfum, Anamaria Prodan nu a stat prea mult pe gânduri și a acceptat.

„A fost dorința mamei mele. Ea a încercat să facă un parfum al ei acum foarte mulți ani și nu a prins fabulos, așa că am zis să fac eu unul de top.

Am niște prieteni foarte buni în Turcia, la o companie cosmetică, iar reprezentatul pe România mi-a propus o astfel de colaborare și am decis sa fac un parfum cu iz arăbesc, gen oriental, atât pentru bărbați, cât pentru femei.  Am stat opt luni împreuna cu echipa, până am ales mirosul”, a spus Anamaria Prodan pentru click.ro.

ADVERTISEMENT