Life

Anamaria Prodan are un iubit foarte bogat, care i-a acceptat toate condițiile: “Așteaptă până divorțez”

Anamaria Prodan a vorbit în cadrul unei emisiuni despre noul bărbat din viața sa. Impresara a lăsat să se înțeleagă faptul că acesta este un bogat om de afaceri din Emiratele Arabe.
17.03.2022 | 09:21
Anamaria Prodan are un iubit foarte bogat care ia acceptat toate conditiile Asteapta pana divortez
Anamaria Prodan are un iubit foarte bogat. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan face dezvăluiri în premieră în viitoarea ediție a emisiunii Fiță cu Adiță. Aceasta a vorbit despre noul bărbat din viața ei.

Anamaria Prodan are un iubit foarte bogat, care i-a acceptat toate condițiile: “Așteaptă până divorțez”

Anamaria Prodan a acceptat pentru prima dată să vorbească despre noul bărbat din viața sa. Aceasta l-a dat uitării pe Laurențiu Reghecampf și este pregătită să înceapă o nouă viață. Se pare că misteriosul bărbat este un om foarte bogat din Emiratele Arabe.

ADVERTISEMENT

“Da, îmi place foarte tare cineva și mă așteaptă până divorțez. Este dintr-o altă lume, foarte de sus”, a mărturisit Anamaria Prodan în cadrul podcastului. 

Impresara a subliniat că orice bărbat din viața ei va trebui să îndeplinească o condiție de bază, altfel nu are nicio șansă să-i stea alături.

ADVERTISEMENT

“Dacă nu este perfect pentru copiii mei, viitorul meu soț, sau iubit, dacă nu-și iubește copiii, dacă nu simt că va face orice pentru copiii mei, n-are nicio șansă”, a mai spus sexy-impresara.

Anamaria Prodan a fost dată în judecată de Reghecampf și Corina Caciuc

La începutul acestei luni, impresara a aflat că a fost dată în judecată de Laurențiu Reghecampf și partenera acestuia, Corina Caciuc. Astfel, Anamaria Prodan este implicată în două procese diferite. Atât antrenorul, cât și Corina Caciuc au dat-o în judecată pentru defăimare.

ADVERTISEMENT

Femeia îi cere daune morale pentru că ar fi fost calomniată și deoarece au fost publicate fotografii din tinerețea ei.  Potrivit portalului instanțelor, cele două ar trebui să se întâlnească la tribunal pe 7 aprilie.

“Am atâta treabă, că numai de asta nu-mi arde! Avocatul meu se ocupă de așa ceva. Pe mine și pe copii nu ne interesează nimic ce vine din partea lui Reghecampf. Singurul lucru pe care i l-am cerut (lui Laurențiu Reghecampf, n. red,), de un an încoace, a fost doar să meargă la antrenament, la școală, în cantonament ca să își vadă băiatul”, spunea Anamaria Prodan pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT