Life

Anamaria Prodan, lansare de cărți cu tâlc: ”Trebuie să îi mulțumesc lui Laurențiu pentru acest copil minunat!”

Anamaria Prodan, în plin divorț de Laurențiu Reghecampf, a lansat două cărți care par să spună totul despre ce se petrece acum cu impresara: una este o autobiografie, iar cea de-a doua e dedicată mamei sale, regretata cântăreață Ionela Prodan, cea care o inspiră prin dese apariții în visele fiicei sale.
23.10.2021 | 18:21
Anamaria Prodan lansare de carti cu talc Trebuie sa ii multumesc lui Laurentiu pentru acest copil minunat
Anamaria Prodan a fost toată numai un zâmbet la lansarea de carte de sâmbătă
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan a lansat astăzi cele două cărți care, într-un fel, așa cum explică chiar ea, se leagă una de cealaltă, prima – ”Da, sunt cea mai bună! O viață plină de fotbal și performanță orișiunde” – fiind în legătură directă cu revelațiile pe care i le-a oferit Ionela Prodan și despre care vorbește în cea de-a doua – ”Cântecul vieții mele”.

La lansarea cărților, Anamaria Prodan a apărut, alături de Bebeto, zâmbind larg. “Am învățat sa iert. Acum nu mă mai doare nimic, m-a durut când a murit mama, când a murit tata, când suferă copiii”, a explicat Anamaria Prodan.

ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan: ”O carte în care îmi spun viața”

“Este viața mea, este o carte în care am pus suflet, o carte în care îmi spun viaţa. Și am un capitol tribut dedicat lui Laurențiu Reghecampf, căruia trebuie să îi mulțumesc pentru acest copil minunat, pentru Laurențiu jr”, a spus Anamaria Prodan.

“Sunt o persoană foarte sensibilă, da, plâng și eu, dar întotdeauna mă ridic cu ajutorul familiei mele”, spune Anamaria Prodan când vine vorba despre ceea ce i se întâmplă acum în căsnicie.

ADVERTISEMENT
prodanca
Anamaria Prodan a venit cu Bebeto la dubla ei lansare de carte

“Tot ce îmi mai doresc acum este ca ai mei, copiii mei, să fie fericiți, să fie puternici și să ajungă mai mari decât am fost eu vreodată. Acum nu îmi lipsește nimic, am tot ce îmi doresc și mi-ar fi teamă să mai cer ceva de la Dumnezeu pentru că mi-a dat de toate”, a mai spus la dubla lansare de carte, pentru FANATIK, Anamaria Prodan.

“Am depășit momentele zâmbind, plină de optimism și cu ajutorul lui Dumnezeu”, a mai spus Anamaria Prodan.

ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan, lansare de carte după ce și-a visat mama

Anamaria Prodan a dezvăluit, pentru FANATIK, că dubla lansare de carte a fost prilejuită și de faptul că, în ultima vreme, a visat-o în repetate rânduri pe mama sa, așa cum, explică impresara, s-a întâmplat în ultimii ani în fiecare moment important.

„Sunt mândră și sunt fericită că lansez această carte. De fiecare dată când o visez pe mama mea mi se întâmplă lucruri bune. Mă simt atât de liniștită astăzi, căci moment mai bun pentru această lansare nu putea să vină pentru că, în acest moment, da, sunt cea mai bună, da sunt numărul 1, și, da, sunt o învingătoare și voi merge demnă mai departe alături de copiii mei”, a declarat Anamaria Prodan pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

De altfel, a dezvăluit vedeta, nu este prima oară când o visează pe  mama sa, în momentele dificile sau în momentele în care i se întâmplă lucruri deosebite.

”Pe 6 octombrie, chiar în ziua în care mama s-a născut, au fost galele (Gale la care a fost premiată, n. red.). Mama mă ajută de sus, în acea zi se întâmplă de fiecare dată ceva bun… Sunt liniștită că îngerul meu, mama mea, mă veghează de acolo de sus, și că nu o să lase să se întâmple nimic rău mie sau copiilor mei”, explica, pentru FANATIK, Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, declarații cu tâlc despre perioada divorțului

De curând, Anamaria Prodan a povestit pentru FANATIK, că a primit sfaturi în vis de la mama sa, Ionela Prodan, cea căreia i-a și dedicat lansarea de carte.

„Mama mea, în momentul în care mi-a apărut în vis, mi-a spus: ‘Gata, ridică-te și mergi mai departe!’. Nu ai avut și nici nu ai nevoie de nimeni în viața ta. Iar acest lucru m-a făcut, în această dimineață, să înțeleg că Universul complotează, așa cum zicea mama mea. Într-adevăr, nu am nevoie de nimeni să merg mai departe.

Am nevoie doar de prieteni adevărați, de oamenii loiali, de oamenii inteligenți, de copiii mei ca să pot merge mai departe și ca să ‘predau’ tuturor lecția despre familie și despre demnitate”, a precizat Anamaria Prodan pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT