Life

“Mama îl punea să semneze cu martori când lua bani”. Anamaria Prodan reacționează după ce Laurențiu Reghecampf a vorbit despre averea Ionelei Prodan

Anamaria Prodan a reacționat după ce Laurențiu Reghecampf a făcut dezvăluiri despre averea mamei sale, cântăreața Ionela Prodan. Lua antrenorul bani cu împrumut de la soacra lui?
22.02.2022 | 13:09
Mama il punea sa semneze cu martori cand lua bani Anamaria Prodan reactioneaza dupa ce Laurentiu Reghecampf a vorbit despre averea Ionelei Prodan
Anamaria Prodan susține că Laurențiu Reghecampf a rămas fără bani. Sursa: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După declarațiile făcute de Laurențiu Reghecampf în cadrul podcast-ului găzduit de Cătălin Măruță cu privire la averea Ionelei Prodan, Anamaria Prodan a reacționat.

Impresara a acordat un interviu în cadrul unei emisiuni TV și a răspuns acuzațiilor pe care antrenorul i le-a adus la sfârșitul săptămânii trecute.

ADVERTISEMENT

„El este pierdut în timp și spațiu”

Anamaria Prodan susține că, în interviul acordat lui Cătălin Măruță, (încă) soțul ei s-a încurcat în declarații și nu a fost coerent.

„Tu acasă erai ‘soare’ și amanta te umilea, te bătea, te scuipa, te înjura. Săracul de el, cu un pahar de vin în fața nu prea mai știa cu să lege cuvintele.

ADVERTISEMENT

La modul: el are o relație bună cu copilul, dar nu mai are o relație bună cu copilul. Dar el vede copilul, dar nu l-a mai văzut. El săracul, dacă vă uitați, este pierdut în timp și spațiu.”,  a declarat Anamaria Prodan pentru „Acces Direct”.

În plus, vedeta a afirmat că, pe parcursul căsniciei, ea a fost cea care a luptat pentru bunăstarea familiei, în timp ce Laurențiu Reghecampf avea relații extraconjugale.

ADVERTISEMENT

 „Eu sunt locomotiva care a tras toată această familie. El investea în femei. Are amantă de 8 ani. Îi deschide business-uri. Păi, eu știu și cine e femeia. Fata se ascunde de rușine, de rușine că nu scăpa de el.”,  a adăugat impresara.

„Eu cred că el a avut voie de la amantă să facă nunta”

Laurențiu Reghecampf a vorbit despre momentul din iunie, când el și Anamaria Prodan și-au reînnoit jurămintele în fața lui Dumnezeu. El a declarat că nu a știut de acest lucru până în ziua evenimentului și că soția sa a organizat de una singură totul.

ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan a răspuns acestor acuzații și spune că antrenorul era căutat de actuala lui iubită chiar și în timpul slujbei religioase.

„Eu cred că el a avut voie de la amantă să facă nunta. Noi n-am știut nici măcar în ziua petrecerii, în Biserică, că unul din prietenii comuni îi ținea telefonul și amanta îl teroriza. Îmi doresc să dispară definitiv.”, afirmă vedeta.

Anamaria Prodan îl acuză pe Laurențiu Reghecampf că lua bani de la Ionela Prodan

Totodată, Anamaria Prodan îl acuză pe Laurențiu Reghecampf că lua bani de la Ionela Prodan, iar regretata artistă îl punea să semneze că o să-i înapoieze împrumutul. Impresara susține că celebra eu mamă știa despre relațiile antrenorului și încerca să-i ofere sfaturi.

„Când am găsit dosarul era să fac infarct. Eu n-am știut. Deci, jumătate din acești bani. El se ducea și mama îl punea să semneze cu martori că a luat acești bani. Îmi spunea: ‘Mama, tu nu poți să decazi’.

L-a iertat de nenumărate ori, când știa cu ce nenorocite de femei umblă și îl învăța ca pe propriul copil cum să nu dea prilej discuțiilor de genul ‘Reghecampf e gâsca orașului’, ‘Reghecampf e plătitor’, ‘Reghecampf pleacă cu prostituate’. Noi ne-am chinuit teribil. Reghecampf nu mai are bani de foarte mulți ani.”, a dezvăluit Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan face acuzații grave: „Reghecampf mi-a pus microfoane în casă”

În timpul interviului acordat pentru „Acces Direct”, Anamaria Prodan a susținut că Laurențiu Reghecampf ascundea microfoane în casă și își urmărea familia ore întregi.

„Reghecampf  l-a pus să pună microfoane în casă, pe care eu le-am găsit instantaneu. Dumnezeu mă iubește. Când am venit din Dubai, în prima noapte, acum 7 luni. Stătea și ne urmărea noaptea cum dormim în pat, câte 5-6 ore.”,  a spus impresara.

Fiica Ionelei Prodan a mai susținut că Laurențiu Reghecampf și-a schimbat parolele la conturile de e-mail pentru că așa i-ar fi impus Corina Caciuc și tot ea i-ar fi cerut să-i pună microfoane în casă. Totuși, în plin scandal de divorț, Anamaria Prodan recunoaște că încă are sentimentele pentru viitorul fost soț.

„Dacă mă întrebi astăzi ‘Îl mai iubești pe Laurențiu Reghecampf?’, o să spun ‘Da, îl iubesc pe Laurențiu Reghecampf. Nu iubesc ceea ce astăzi toată România vede’ ”, a încheiat Anamaria Prodan.

Laurențiu Reghecampf  a vorbit pentru prima dată despre averea soacrei sale

Vă reamintim că în podacst-ul lui Cătălin Măruță, Laurențiu Reghecampf a atins unul dintre cele mai sensibile subiecte: banii pe care îi are de împărțit cu Anamaria Prodan. Antrenorul a rupt tăcerea și a dezvăluit câți bani avea, de fapt, Ionela Prodan, având în vedere că impresara afirmă că banii familiei provin din moștenirea pe care ea a primit-o.

„Eu n-am nicio treabă cu moștenirea ei. Pe bune! Adică, nu mă interesează și nu m-a interesat niciodată. Nu vreau să mă ating nici măcar de o furculiță. N-am nicio problemă, nu vreau să împart nimic cu ea.

Da, era o femeie foarte bogată (n.r Ionela Prodan). Pentru ceea ce arăta, avea. Sunt lucruri pe care nu pot să le discut. Sunt lucruri pe care trebuie să vi le spună Ana, că nu sunt în măsură să vorbesc despre averea Ionelei Prodan.

Dar, da, a fost o femeie care a muncit foarte mult. Ținea foarte mult la bani. Era o femeie care putea să-și permită să-și cumpere Rolls Royce, dar mergea cu un Mercedes, mic, clasa A, ea neconducând mașină.”,  a spus Laurențiu Reghecampf.

În plus, antrenorul a susținut că, deși deținea sume imense de bani, cântăreața de muzică populară era extrem de chibzuită și cu greu acorda împrumuturi. Laurențiu Reghecampf a declarat că, de fiecare dată când a fost nevoit să-i ceară ajutor financiar soacrei sale, i-a înapoiat fiecare bănuț.

„Oamenii care o cunosc, știu că era, în primul rând, un om de cuvânt. Dacă spunea ceva, așa era. Nu încurca pe nimeni. Nu cerea nimic de la nimeni, dar nici nu dădea nimic la nimeni. Și stătea foarte bine, a stat pe o avere foarte mare. Dar muncită de ea și de soțul ei care murise.

Poate ne-a dat Ionela bani că aveam nevoie de ceva. Dar i-am înapoiat. Sau i-a dat Anamariei, era fiica ei. Nu am profitat niciodată de Ionela Prodan.”, a spus Reghecampf.”, a declarat antrenorul.

ADVERTISEMENT