Life

S-a decis primul termen al divorțului Laurențiu Reghecampf – Anamaria Prodan. Reacția impresarei pentru Fanatik: “În 2022 intru căsătorită”

Anamaria Prodan a vorbit pentru FANATIK despre divorțul de Laurențiu Reghecampf, proces anunțat de antrenorul Craiovei pentru data de 7 februarie 2022.
10.12.2021 | 12:28
Sa decis primul termen al divortului Laurentiu Reghecampf  Anamaria Prodan Reactia impresarei pentru Fanatik  In 2022 intru casatorita
Laurențiu reghecampf a anunțat-o pe Anamaria Prodan, în direct, că data primei înfățișări a divorțului este 7 februarie 2022. Sursă foto: Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dupăo confruntare cu scântei, în direct, a ieșit la iveală data primei înfățișări a divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, o adevărată surpriză pentru impresară care, până acum, susține că nu știa că procesul a fost demarat și, cel mai probabil, va avea înfățișări în fața magistraților din județul Ilfov.

”Eu nu mai primit nimic oficial, nu am găsit nicio notificare oficială despre această dată, cea de 7 februarie 2022. Momentan nu există nimic pe acest subiect, nu știu dacă a depus actele, dar, legal, eu nu am fost înștiințată de așa ceva”, a spus, în exclusivitate pentru FANATIK, Anamaria Prodan.

ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, divorț dificil

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf par să se afle în fața unui proces dificil de divorț, cei doi urmând ca, după spuse antrenorului Craiovei, pe 7 februarie 2022, să se înfățișeze, pentru prima oară, în fața magistraților. Doar că, a dezvăluit Anamaria Prodan, ea este convinsă că lucrurile vor fi cât se poate de dificile în cadrul judecății.

”Oricum, în anul 2022 intru căsătorită, cred că nu mai divorțăm niciodată, fiecare este cu viața lui, cu casele lui. Dar dacă cineva are iubită, eu trăiesc pentru copiii mei, e altceva. Eu nu am căutat în timpul căsătoriei să îmi fac relații extraconjugale.

ADVERTISEMENT

Așa mă prinde și Revelionul, căsătorită, fără să mă intereseze relații extraconjugale, pe mine nu mă interesează să mă găsească lumea însărcinată, că dau banii familiei la amanți, eu trăiesc doar pentru copiii mei, așa  cum trebuie să facă orice mamă”, spune Anamaria Prodan, pentru FANATIK.

În altă ordine de idei, explică impresara, speră că relația dintre ea și viitorul fost soț al să nu devină și mai dificilă decât este, iar de dragul familiei să se comporte civilizat amândoi, cu atât mai mult cu cât urmează o perioadă în care sunt Sărbătorile de Iarnă și, în plus, ziua ei de naștere.

ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan, despre Reghe: ”Mă aștept să îmi trimită un mesaj de ziua mea”

Anamaria Prodan a dezvăluit, pentru FANATIK, că și-a făcut deja planuri pentru ultimele săptămâni ale acestui an și deja și-a formulat dorințele pentru anul care urmează.

”Plec în Dubai pentru ziua mea, pe 17 decembrie. Când mă întorc din Dubai îmi fac ziua cu prietenii din România, nu doar cei din Dubai. De Crăciun stau acasă, că vin fetele și stăm împreună. De Revelion, Rebecca este cea care hotărăște ce facem, ea face planul, probabil mergem la munte”, explică Anamaria Prodan, încercând să evite subiectul Laurențiu Reghecampf.

ADVERTISEMENT

Mai mult, dorințele pe care le are nu sunt legate de o imposibilă salvare a relației pe care o are cu viitorul ei fost soț. ”Tot ce îmi doresc este sănătatea. Sănătate multă, să pot să îmi cresc copiii așa cum se cuvine, să pot să fiu mândră de ei.

Iar în noul an intru cu un singur gând în afară de familie: să îmi măresc aria de afaceri, să fac și mai mare imperiul pe care îl voi lăsa copiilor mei să îl ducă mai departe”, precizează Anamaria Prodan.

Cu toate acestea, recunoaște Anamaria Prodan, se așteaptă ca încă soțul ei să facă un prim pas în a normaliza relațiile dintre ei. ”Da, mă aștept să îmi trimită un mesaj de ziua mea și Laurențiu. Nu se pune problema că noi ne urâm…”, a mai spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, scandal în direct după ce antrenorul a pozat cu iubita lui, Corina

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au avut parte de un scandal uriaș, joi seara, în direct, la Realitatea TV, după ce antrenorul a pozat cu iubita lui, Corina Caciu, tânăra de 29 de ani urmând să nască primul ei copil. (Dialogul incendiar dintre cei doi îl vezi AICI)

”Dacă aveai respect, niciodată nu ai fi apărut în pictorial cu amanta. Trebuia să faci pictorialul cu copilul tău. Nu să dai notificări tuturor. Am primit şi eu, ca patron de presă. (…) Mă rugam să mergem la notar… mă îmbrăcam la 8 dimineața și îl așteptam. Soțul meu nu a mai venit niciodată. Am stat zile în șir, în timp ce el o anunța pe amantă că nu poate să divorțeze. Domnișoara respectivă face din Reghecampf orice vrea.”, i-a reproșat Anamaria Prodan, în direct, lui Laurențiu Reghecampf, la Realitatea.

”Am trimis o notificare să nu discutaţi despre viaţa mea privată. Nu sunteţi în măsură să mă luaţi la întrebări. Vorbiţi despre un copil minor. (…) Eu nu îi permit absolut nimic Anamariei. Vorbesc strict de Bebe. M-aţi văzut pe undeva vorbind despre Bebe? Întrebaţi-o pe Anamaria care este miza scandalului!”, a replicat Laurențiu Reghecampf.

ADVERTISEMENT