Life

“Am decis să nu mai avem nicio legătură”. Ce a făcut Anamaria Prodan, de 8 Martie, în timp ce Reghecampf și iubita au petrecut împreună

Anamaria Prodan a vorbit despre divorțul de Laurențiu Reghecampf și a dezvăluit că poziția ei cu privire la viitorul fost soț s-a schimbat radical după ce a decis să nu mai comunice cu acesta.
09.03.2022 | 13:05
Am decis sa nu mai avem nicio legatura Ce a facut Anamaria Prodan de 8 Martie in timp ce Reghecampf si iubita au petrecut impreuna
Anamaria Prodan nu mai vorbește deloc cu Laurențiu Reghecampf / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

În exclusivitate pentru FANATIK, Anamaria Prodan a mărturisit că, de ceva vreme încoace, a reușit să treacă peste dezamăgirea pe care a avut-o în căsnicie, iar acum așteaptă să divorțeze. Mai mult, ne-a dezvăluit impresara, în această perioadă este preocupată de familie și de afacerile pe care le are și nu de situația proceselor de divorț.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu își mai vorbesc! Nu s-au auzit nici măcar de 8 Martie

După ce la primul termen al divorțului, cel de pe 7 februarie 2022, nu s-a prezentat nici Anamaria Prodan și nici Laurențiu Reghecampf, cei doi vor fi nevoiți să meargă în fața magistraților peste o lună pentru a lămuri situația dintre ei.

ADVERTISEMENT

”Divorțul nostru va avea termen peste o lună, vom vedea ce se va mai întâmpla până atunci”, spune, pentru FANATIK, Anamaria Prodan.

Până atunci însă, comunicarea dintre ei este întreruptă complet, iar cei doi (încă) soți nu au mai vorbit deloc. ”Eu îmi văd de afacerile mele, el își vede de ale lui. Nu mai vorbim deloc, nu se pune problema să mai comunicăm, nu avem ce să ne spunem. Și nu, nu m-a felicitat nici de 1, nici de 8 Martie, dar nici nu era nevoie”, a mai precizat impresarul, fără să fie deloc deranjată că antrenorul și iubita lui însărcinată au petrecut, de Ziua Femeii, la restaurant.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, ne-a explicat Anamaria Prodan, faptul că ea și Reghe nu își mai vorbesc nu înseamnă că nu îi va permite antrenorului să țină legătura cu copilul pe care îl au împreună. ”Mă sună toată lumea să mă întrebe dacă Reghe ne caută sau are legătura cu noi.

Cu părere de rău spun că am încercat enorm să îl conving să aibă o relație măcar cu copilul lui, Laurențiu jr, și refuză sistematic! Ajunge o dată sau de două ori pe an 50 sec în față porții și vorbește de după gard cu el”, a mai spus, pentru FANATIK, Anamaria Prodan.

ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan, dezamăgită că Reghe nu ține legătura cu fiul lor

Conform declarațiilor făcute de Anamaria Prodan, cea mai mare dezamăgire cu privire la relația pe care o are acum cu Reghe este legată de ceea ce se petrece între antrenor și fiul pe care îl au împreună. ”La nivel de declarații este foarte bun și, prin ordonanțe, cere program de vizită.

Iar asta este chiar hilar pentru că eu l-am rugat personal, dar și prin intermediul mass-media, să vină să-l ia și să-l țină în brațe! Am fost refuzată și ignorată”, a mai precizat, în exclusivitate pentru FANATIK, Anamaria.

ADVERTISEMENT

De altfel, a explicat impresarul, acesta a și fost motivul pentru care a decis să întrerupă legăturile cu viitorul fost soț, chiar dacă este decisă să îi permită lui Reghe să își vadă, oricând dorește, copilul, pe Laurențiu jr..

Anamaria Prodan
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu își mai vorbesc după 13 ani de căsnicie / Foto: Instagram

”Când am făcut ședință de familie, eu și copiii am decis să nu mai avem nicio legătură cu dl. Laurențiu Reghecampf. Dacă va avea voie de la “împărăție” sau dacă își va dori, vreodată, să vorbească cu vreunul dintre copiii noștri, va avea ușa deschisă mereu. Știe unde locuim, știe cum să ne găsească, așa că va putea să o facă, iar eu nu i-o voi interzice, mai ales că este tatăl lui Bebe”, a mai spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan: ”M-am chinuit ani la rândul să-l ridic”

În altă ordine de idei, mai calmă ca niciodată în momentul în care a vorbit despre Reghecampf, Anamaria Prodan ne-a mărturisit că, indiferent de cum va evolua, în viitor, relația lor, nu îl va ierta pentru ceea ce s-ar fi întâmplat, referirea la acuzațiile pe care i le-a adus cu privire la chestiunile financiare ale familiei fiind de-a dreptul evidentă.

”Nu vom insista să ținem legătura, pentru noi este un capitol închis definitiv. Ne este prea rușine să vedem cum a ajuns, cum vorbește toată țara despre el, cum  trage cu disperare să păstreze lucrurile furate de acasă, să le vândă, să le înstrăineze, să le pună pe alte nume doar să nu cumva să le dea familiei sau, mai ales, copiilor”, a mai spus Anamaria Prodan.

Iar în mijlocul divorțului, Prodanca nu s-a reținut în a fi acidă cu partenera de viață a lui Laurențiu Reghecampf, Corina, femeia care îi va dărui antrenorului un băiețel în luna mai a acestui an. ”Îi este foarte teamă de amantă, îmi spun asta prietenii care se distrează că nu are voie nici să își sune copilul. Dar este alegerea lui. Așa a ales o viață. M-am chinuit ani la rândul să-l ridic și nu a rezistat alături de mine și de familia mea să fie sus!

Sufletele mici rămân mici mereu și Dumnezeu îi trimite unde le este locul. Oamenii răi și dușmănoși cu copiii lor, care fură de la copii lor, nu vor avea succes pe termen lung. Eu cred prea tare în Dumnezeu și știu și am înțeles că l-a luat de lângă noi ca să ne fie bine și să ne aducă ceva ce merităm în viață, adică devotament, demnitate și liniște”, a mai spus, pentru FANATIK, Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan se concentrează pe afacerile din Orient

Plecată mai mult în Dubai, Anamaria Prodan pare să ducă o viață de vis acolo, afacerile pe care le derulează oferindu-i posibilitatea să câștige bani serioși și să asigure familiei toate cele necesare pentru un trai îndestulat. De altfel, contul ei de socializare este plin de fotografii alături de unii dintre cei mai bogați oameni din lume, fie că vorbim de afaceriști din Dubai, fie că vorbim de alți milionari ai Orientului. Ba chiar, de curând, Anamaria Prodan s-a întâlnit și cu actorul Steven Seagal.

”Fac tot ce pot, pe parte de afaceri, pentru a mă asigura că familiei mele nu îi va lipsi nimic”, ne-a spus Anamaria Prodan, dezvăluind că, de curând, s-a întâlnit și cu unul dintre cei mai bogați oameni din India, cu afaceri mari în zona Dubaiului, Madhu Bhandari.

ADVERTISEMENT