Life

Mega-scandalul divorțului de Reghe continuă! Anamaria Prodan a depus două plângeri penale: “A venit vremea să dea socoteală în fața Poliției și a Parchetului”

Anamaria Prodan reacționează după comunicatul transmis, luni, de Reghecampf și anunță că a depus două plângeri penale, pentru a se afla cine a sustras banii din contul familiei și cine a dat pozele cu ea goală presei
14.12.2021 | 12:45
Megascandalul divortului de Reghe continua Anamaria Prodan a depus doua plangeri penale A venit vremea sa dea socoteala in fata Politiei si a Parchetului
Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf au ajuns la statiul proceselor penale intre ei Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

După ce a fost anunțată în direct, la televizor, că data stabilită pentru divorț este 7 februarie 2022, Anamaria Prodan a decis să facă și ea un pas în această direcție, motiv pentru care a anunțat că a depus o serie de acțiuni legale, pentru a fi lămurită situația partajului dintre ea și Laurențiu Reghecampf, dar și pentru a se afla cum au ajuns pozele cu ea goală în presă.

Anamaria Prodan a depus două plângeri penale: “Mizeria nu o mai ascundem sub preș”

”Domnia sa a introdus acțiune doar de divorț, însă fără partaj, probabil foarte speriat de faptul că mizeria vieții domniei sale nu o mai ascundem sub preș. (…) Astăzi, subsemnata, Anamaria Reghecampf, a introdus pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea 2 plângeri penale, urmând că organele abilitate să constate cine a sustras bunurile și banii familiei Prodan Reghecampf, și cine a furat și promovat în presă poze intime cu subsemnata Anamaria Prodan.”, anunță Anamaria Prodan.

ADVERTISEMENT

În mesajul transmis pe contul ei de socializare, Anamaria Prodan dezvăluie că plângerile penale depuse ar avea și o țintă, pe Laurențiu Reghecampf, cel pe care îl acuză că ar fi plecat cu lucruri care nu îi aparțin, din casă.

“A venit vremea să dea socoteală în fața familiei, a Poliției, a Parchetului”

”Acest domn Reghecampf și-a mințit, trădat și batjocorit familia în cel mai cumplit fel, plănuind pas cu pas devalizarea averii copiilor lui, transferând fără Rușine sume incredibile amantei, prefăcându-se că-și iubește copiii, soția și prefăcându-se că înțelege și apără valorile familiei!

ADVERTISEMENT

Domnul Reghecampf și-a dat arama pe față, forțat fiind de amanta pe care o mințea de ceva ani că divorțează, uitând să-și anunțe și familia de intențiile domniei sale. Când amenințările și umilințele amantei au devenit cunoscute familiei, domnul Reghecampf s-a apucat de plâns, de scris mesaje de iertare familiei… Familie care l-a iertat și a luptat ca amanta să nu șantajeze sau să nu distrugă imaginea muncită greu…

În tot acest timp domnul Reghecampf ‘se lupta’ să salveze și capra și varza făcând chiar și nuntă de cristal cu mulți invitați. Mimând din nou fericirea absolută, acesta a fugit după câteva zile de acasă cu toate lucrurile care nu îi aparțineau în totalitate, uitând că acestea au fost achiziționate pe timpul căsătoriei împreuna cu soția Anamaria Prodan”, a mai spus Anamaria Prodan.

ADVERTISEMENT

Prodanca, acuzații dure pentru Laurențiu Reghecampf pe tema copilului

Mai mult decât atât, după ce Laurențiu Reghecampf a emis un comunicat de presă în care anunța, negru pe alb, că fiul pe care îl are în compania impresarei Anamaria Prodan reprezintă o prioritate, viitoarea fostă soție a antrenorului a lansat, pe contul ei de socializare, un atac ”la baionetă”.

”Tatăl, bărbatul și omul Reghecampf țipă în gură mare că i se pun piedici de către subsemnata, că nu își poate vedea copilul, el neștiind nici măcar pe unde sunt copiii lui! Habar nu are! (…) Modul în care a acționat prin trădarea familiei l-a făcut să-și arate adevărată față și valoare, lipsite de afecțiune și valori familiale! Este clar că valoarea de bărbat adevărat i-a fost dată până acum de subsemnata”, a mai notat pe contul ei de socializare Anamaria Prodan.

ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan anunță că a deschis și un proces de partaj, la divorț

Anamaria Prodan nu l-a cruțat pe Laurențiu Reghecampf susținând că acesta i-ar fi trimis bani actualei sale iubite, Corina Caciuc, din conturile familiei.

ADVERTISEMENT

”Puțin cam grăbit, domnul Reghecampf a uitat că mai există 4 copii care au nevoie de sprijin în viață și de averea pentru care am muncit atâția ani. Amanta oare îl lua pe vremea când era un anonim, un neica nimeni? Pe salariul de 30 milioane lei vechi pe la FC Buftea ? Nu. Cu siguranță.

Domnul Reghecampf avea treab[ multă pe lungile perioade când nu avea contract (fiind dat afară de peste tot), să-și caute prin Dubai validări de bărbăție în alte lumi nedemne lui! Pentru acest lucru domnul Reghecampf trebuie să înțeleagă că a venit vremea să dea socoteală în față familiei, a poliției, a parchetului, etc. pentru că Anamaria Prodan, avocat la bază, alături de cei mai sclipitori avocați din țară, a decis să deschidă procedura de partaj.

Domnul Reghecampf tremură din toate încheieturile, căci amanta cu siguranța va arata contul bancar și va ridică din umeri, căci tranzacțiile făcute erau … ‘family support’. “, a mai anunțat Anamaria Prodan.

Laurențiu Reghecampf a vorbit despre partaj și relația cu copiii

Într-un comunicat remis pe contul său de socializare, Laurențiu Reghecampf și-a expus poziția pe care o are cu privire la scandalul divorțului de Anamaria Prodan, vorbind despre partaj și despre relația cu copiii lor.