Sport

Anamaria Prodan – Laurențiu Reghecampf, divorțul anului? A spus totul în șase cuvinte

07.11.2018 | 06:46
Anamaria Prodan  Laurentiu Reghecampf divortul anului A spus totul in sase cuvinte

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ar putea să treacă prin divorțul anului. Acesta este zvonul care a făcut înconjurul mass media în ultima perioadă. Impresara a reacționat imediat și a postat pe o rețea de socializare o fotografie cu un mesaj aparte în care a descris perfect starea ei și mai ales relația pe care o are cu antrenorul arabilor de la Al Wahda.

“Împreună. Puternici. Despre dragoste și viață”, a scris Anamaria Prodan. Mesajul a fost însoțit și de o fotografie în care impresara apare alături de soțul ei, Laurențiu Reghecampf. Cei doi au vrut să pună capăt astfel zvonurilor care circulă cu privire la un posibil divorț.

 

View this post on Instagram

 

@anamariaprodanreghecampf #together #strong #aboutloveandlife

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) on

Anamaria Prodan – Laurențiu Reghecampf, divorțul anului?

De remarcat că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au împreună un copil de 10 ani. Puștiul a primit de curând un cadou aparte – tricoul lui Cristiano Ronaldo de la Juventus cu semnătura jucătorului. Impresara mai are două fiice din prima căsătorie, Rebecca și Sarah, de 19 ani, respectiv 17. Și fostul antrenor al FCSB-ului mai are un copil, pe Luca de 16 ani.

Săptămâna trecută nu a fost cea mai reușită pentru Anamaria Prodan. A ajuns la spital cu tensiunea mărită și acuzând dureri mari. Impresara a vrut să meargă la o unitate medicală cu mașina personală, dar, apoi s-a răzgândit și a apelat numărul de urgență, 112, pentru a solicita o ambulanță. A fost stabilizată și externată în scurt timp. În tot acest timp, soțul său, se afla în Emiratele Arabe Unite unde pregătea următoarea partidă de campionat a echipei sale. A vrut să ia de urgență un avion când a auzit ce se întâmplă cu soția lui, dar între timp, Anamaria Prodan l-a asigurat că totul este sub control.