Cele mai citite

Mesaj virulent al Anamariei Prodan! ”Să vă fie ruşine”

În presă a apărut o ştire care spunea că celebra cântăreaţă de muzică populară Ionela Prodan a trecut în nefiinţă.
02.04.2018 | 17:20
Mesaj virulent al Anamariei Prodan! ”Să vă fie ruşine”

Reacţie virulentă a Anamariei Prodan, după ce în presă a apărut o ştire care spunea că mama ei,  renumita cântăreaţă de muzică populară, Ionela Prodan, a murit!

Anamaria Prodan a făcut publică o imagine cu ştirea respectivă şi a scris şi câteva cuvinte, ca reacţie după ce o astfel de veste s-a împrăştiat în mediul online. Totul s-a întâmplat la scurt timp după ce Anamaria Prodan a postat un mesaj emoţionant pentru mama ei, Ionela Prodan, care se află în stare gravă în spital.

Reacţia virulentă a Anamariei Prodan! ”Să vă fie ruşine”

“Să vă fie ruşine! Nimicuri şi excremente umane!”, a scris Anamaria Prodan în urmă cu câteva ore pe pagina ei. Oamenii i-au scris imediat o mulţime de mesaje de susţinere şi i-au urat sănătate mamei sale, Ionela Prodan, dat fiind faptul că de ceva timp s-a confruntat cu mai multe probleme şi a ajuns la spital.

Vă prezentăm mai jos mesajul Ana Mariei Prodan

“Iubirea vieţii mele, MAMA. Dacă aş putea, aş opri timpul pentru tine sau ţi-as da jumătate din al meu. Aş opri timpul tău si l-as cupla pe al meu ca să poţi trăi, în sfârşit, tot ceea ce nu ai trăit la timp, pentru ca ai vrut atât de mult sa strângi pentru noi avere, sa nu ne arate nimeni cu degetul, sa fim cei mai buni, cei mai respectaţi, cei mai demni, cei mai buni! Aş opri timpul tău ca să nu îmbătrâneşti , sa araţi aşa de vis cum ai arătat toată viaţa, sa rămâi plina de viaţă şi de cântec. Aş opri timpul tău ca să-ţi ofer toate momentele pe care le meriti .. toate îmbrăţişările, toate bucuriile de care ai fost câteodată lipsită, toată dragostea,toate cuvintele frumoase pe care poate nu ţi le-am spus atât de mult pe cât doream. Aş opri timpul tău ca să te copleşesc cu iubirea mea , sa te alint şi sa te răsfăţ. Să te gădil pana te enervezi pe mine şi ma alergi in jurul mesei. As opri timpul tău Pt ca îmi e dor sa ţi cer bani şi sa ne certam pt ca fac multe “cheltuieli inutile “cum le numeai tu… Aş opri timpul tău ca să te duc peste tot in lume , sa te fac sa Zâmbeşti sa ţi spun ce însemni pentru mine. Aş opri timpul ca să ma urmăreşti secunda de secunda peste tot in media şi sa sa ţi suni prietenele sa le povesteşti cât de minunata este fata ta. Aş opri timpul ca să ai timp sa trăieşti şi pentru tine. Pentru ca ai trăit doar pentru mine, pentru familia ta, pentru casa ta.  Aş opri timpul ca să te aud râzând şi cantand. As opri timpul ca sa mi înregistrez pe retina forever fiecare gest al tău şi fiecare grimasa pe care o faci de care îmi va fi atât de dor atunci când Dumnezeu va decide ca are nevoie de tine, iar eu voi avea nevoie de amintirea ta sfânta. Aş opri timpul ca sa ti mulţumesc pt fiecare sfat pe care l am primtit de la tine, pentru ca am absorbit ca un burete de la tine fiecare cuvinţel pe care mi l-ai spus. As opri timpul ca să învăţ de la tine tot ce trebuie să ştiu despre viaţă, despre renunţări, despre vise , despre moarte, despre respect, despre voinţa, despre alegeri, despre putere, despre demnitate despre durere,despre incăpăţânarea de a trăi pentru cei pe care ii iubeşte cu patima şi prin cei pe care i-ai divinizat. As opri timpul pt ca ti doreşti sa ţi creşti nepoţii şi sa i înveţi tot ce însemna viaţa.  Aş opri timpul tău ca să nu pleci de lângă mine niciodată. As da din timpul meu pentru ca tu sa rămâi”, este scrisoarea postată de Anamaria Prodan pentru Ionela Prodan. 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri