Anamaria Prodan, mesaj dur pentru Gică Hagi: ”Viitorul n-ar mai fi existat fără Gigi Becali”

Traian Terzian   
în Gheorghe Hagi
21/11/2019, 22:43
Anamaria Prodan, mesaj dur pentru Gică Hagi: ”Viitorul n-ar mai fi existat fără Gigi Becali”
Anamaria Prodan a avut un mesaj dur pentru antrenorul și patronul clubului FC Viitorul, Gică Hagi

Impresarul Anamaria Prodan a avut un mesaj dur pentru antrenorul și patronul clubului FC Viitorul, Gică Hagi. Soția tehnicianului Laurențiu Reghecampf consideră că gruparea ”Regelui”, care a împlinit 10 ani de la înființare, nu ar mai fi existat în acest moment dacă finanțatorul FCSB nu ar fi cumpărat jucători de acolo.

Anamaria Prodan, mesaj dur pentru Gică Hagi: ”Se ascund toți cu capul sub plapumă”

”Vreți să vă spun un adevăr pe care toată lumea se ferește să-l spună? Se ascund toți cu capul sub plapumă, de frică. Dacă nu ar fi fost Gigi Becali, clubul Viitorul n-ar mai fi existat azi! Din punctul meu de vedere, Becali a vrut să se revanșeze pentru faptul că l-a jignit pe Hagi în trecut. Ca să dai milioane de euro, milioane pe niște copii cu câteva meciuri în Liga 1, înseamnă ori inconștiență, ori un payback”, a fost mesajul impresarului Anamaria Prodan pentru Gică Hagi.

”Hagi a avut foarte multe încercări în străinătate, care n-au fost cu succes. A reușit în România cu niște copii cărora le-a imprimat spiritul de luptă pe care-l cunoaște foarte bine. În momentul în care ai astfel de ieșiri în public împotriva antrenorilor, împotriva Federației, nu mai ai cum să vii la națională. Hagi a jignit foarte multă lume din fotbalul românesc! Corect? Hagi a pus o presiune fabuloasă în România, nimeni n-a mai făcut așa ceva”, a spus impresarul pentru gsp.ro.

”A făcut o presiune inutilă și lumea l-a luat drept nebun”

”Nu mai ai credibilitate perfectă nici pentru jucători. În momentul în care Hagi îl va convoca pe Ianis în detrimentul lui Man, Dennis o să zică ‘Băi, e ta-su’!’. Diferența e că Reghe n-a zis niciodată ‘Man e fantastic și e Dumnezeu! Man merită numărul 10’. Hagi a făcut asta pentru Ianis. A făcut o presiune inutilă și lumea l-a luat drept nebun, și pe bună dreptate”, a mai afirmat Anamaria Prodan.

Gică Hagi se află pe lista șefilor de la Federația Română de Fotbal pentru preluarea funcției de selecționer după plecarea lui Cosmin Contra. FRF a anunțat oficial despărțirea de selecționerul echipei naționale a României, Cosmin Contra, printr-o odă postată pe site-ul oficial. FANATIK a anunțat marți că antrenorul demisionar va semna rezilierea contractului în următoarele zile și nu va mai încasa banii din ultima lună de contract. Adică, 32.500 de euro, sumă care poate fi considerată ca o “amendă” pentru ratarea calificării la Euro 2020.

Închide ×