Life

Anamaria Prodan, mesaj pentru Reghe după ce Corina Caciuc a născut: “Să îl întreacă pe Cristi Borcea, să aibă cât mai mulţi”

Corina Caciuc a născut în dimineaţa zilei de joi, iar Laurenţiu Reghecampf este în al nouălea cer. Anamaria Prodan a avut o primă reacţie după naşterea copilului.
19.05.2022 | 09:02
Anamaria Prodan mesaj pentru Reghe dupa ce Corina Caciuc a nascut Sa il intreaca pe Cristi Borcea sa aiba cat mai multi
Anamaria Prodan a avut o primă reacţie după ce Corina Caciuc, partenera lui Laurenţiu Reghecampf, a născut. Sursă foto: Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Deşi despărţirea dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf nu s-a produs în cele mai bune condiţii, impresara i-a transmis un mesaj frumos fostului său partener, în ziua în care acesta a devenit tată.

Anamaria Prodan, prima reacţie după ce Reghecampf şi Corina Caciuc au devenit părinţi

Astfel, Anamaria Prodan l-a felicitat pe Laurenţiu Reghecampf şi i-a urat acestuia să aibă putere şi să facă mai mulţi copii decât Cristi Borcea.

ADVERTISEMENT

“Îl felicit pe Reghe pentru copil. Ii doresc sa fie sănătos, sa fie bine. Și lui sa aibă putere, sa mai facă copii, cât mai mulți, atâtia câți își va dori el. Sa îl întreacă pe Cristi Borcea chiar, sa aibă mai mulți”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru FANATIK, la puțin timp după ce Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au devenit părinți.

Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan, relaţie rece

Anamaria Prodan se află în proces de divorţ cu Laurenţiu Reghecampf, iar relaţia dintre ei nu este prea bună. În luna martie, impresara declara că între ei nu mai există comunicare şi că fiecare îşi vede de viaţa lui.

ADVERTISEMENT

“Eu îmi văd de afacerile mele, el își vede de ale lui. Nu mai vorbim deloc, nu se pune problema să mai comunicăm, nu avem ce să ne spunem. Și nu, nu m-a felicitat nici de 1, nici de 8 Martie, dar nici nu era nevoie”, spunea ea, la vremea respectivă.

Fiica Ionelei Prodan l-a acuzat, totodată, pe antrenorul Universităţii Craiova că nu doreşte să aibă o relaţie normală cu fiul său, Laurenţiu Jr. “Ajunge o dată sau de două ori pe an 50 secunde în fața porții și vorbește de după gard cu el”, au fost acuzaţiile acesteia.

ADVERTISEMENT

În tot acest timp, Reghecampf s-a dedicat relaţiei pe care o are în prezent cu Corina Caciuc şi a aşteptat cu nerăbdare momentul în care va deveni din nou tată.

Acesta postase chiar şi o ecografie a sarcinii Corinei Caciuc, fiind entuziasmat de faptul că va mai avea un copil.

ADVERTISEMENT

Joi, 19 mai, a venit. în cele din urmă, pe lume şi al treilea fiu al său, pe nume Liam.