Life

Anamaria Prodan, mesaj subtil pentru Laurențiu Reghecampf. Ce îi transmite impresara antrenorului

Anamaria Prodan s-a filmat în timp ce se afla în mașină și cânta refrenul melodiei Strong Enough. Cel mai probabil acesta este un mesaj subtil pe care a dorit să i-l trimită lui Laurențiu Reghecampf.
28.10.2021 | 22:52
Anamaria Prodan mesaj subtil pentru Laurentiu Reghecampf Ce ii transmite impresara antrenorului
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan încearcă să-și revină ușor, ușor după tot scandalul din ultima vreme în care a fost implicată.

Impresara s-a filmat în mașină în timp ce interpreta refrenul melodiei lui Cher, Strong Enough.

Dacă ascultăm cu atenție versurile piesei ne putem da seama clar ce mesaj are Anamaria Prodan pentru încă soțul său, Laurențiu Reghecampf.

ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan, mesaj subtil pentru Laurențiu Reghecampf. Ce îi transmite impresara antrenorului

Anamaria Prodan s-a filmat în timp ce era la aeroport împreună cu câțiva prieteni. Nu s-a abținut și a transmis un mesaj subtil pe contul de socializare, cel mai probabil soțului său, Laurențiu Reghecampf.

Aceasta a cântat mai multe versuri ale melodiei lui Cher, Strong Enough. În momentul în care impresara a făcut filmarea, aceasta era la Aeroportul Henri Coandă.

ADVERTISEMENT

“Sunt suficient de puternică să trăiesc fără tine. Sunt destul de puternică.. Tu trebuie să pleci”, au fost cele câteva versuri interpretate de impresară.

Imediat fanii au început să-i trimită mesaje de susținere și să o încurajeze.

“Puternica ca întotdeauna ❤️❤️❤️”, “Very good ?? “, “❤️❤️❤️ Cea mai puternică”, au fost câteva dintre mesajele pe care le-a primit imediat.

ADVERTISEMENT

Ce spunea antrenorul despre soția sa

Nu în urmă cu mult timp, antrenorul avea doar cuvinte de laudă la adresa soției sale. O lăuda și susținea că este cea mai importantă persoană pentru el. Laurențiu Reghecampf a fost mereu destul de reținut și nu și-a declarat dragostea aproape niciodată public.

Chiar impresara a consemnat în cartea sa cuvintele lui Laurențiu Reghecampf.

“Eu, mai tăcut din fire, ea vorbăreață și foarte expansivă. Își punea amprenta asupra oricui intra cu ea în contact, fără doar și poate. Nici nu simțeai că te schimbă din rădăcini. (…) M-am întrebat, de multe ori, de unde vine acea putere interioară.

ADVERTISEMENT

Clar de la Dumnezeu, pentru că nu am întâlnit în viața mea un om atât de dârz, de puternic, de luptător, de drept. Anamaria este un exemplu de om adevărat, cum puțini se mai nasc în ziua de azi.

Mi-a dat încredere fără limită, mi-a explicat ce înseamnă imaginea în tabloul unui om perfect.”, spunea Laurențiu Reghecampf despre soția sa în urmă cu ceva timp.

ADVERTISEMENT