Sport

Anamaria Prodan nu-l iartă pe Dennis Man. Decizia Tribunalului Ilfov în procesul intentat de impresară

Anamaria Prodan nu renunță la procesul cu Dennis Man. Astăzi a avut loc primul termen la Tribunalul Ilfov.
26.10.2021 | 16:06
Anamaria Prodan nul iarta pe Dennis Man Decizia Tribunalului Ilfov in procesul intentat de impresara
ADVERTISEMENT

Cel mai scump transfer din Liga 1, cel al lui Dennis Man de la FCSB la Parma, dezvăluit în exclusivitate de FANATIK la sfârșitul lunii ianuarie, a declanșat și un conflict între fotbalist și fosta lui impresară, Anamaria Prodan.

Aceasta a fost sărită din schemă de fostul agent de jucători, Giovanni Becali, cel care a intermediat tranzacția, nu înainte ca Man să rupă unilateral contractul de reprezentare sportivă pe care îl avea cu Anamaria Prodan.

ADVERTISEMENT

Procesul a început cu o amânare

Avocații impresarei au depus dosarul la Tribunal, iar primul termen în procesul în care Anamaria Prodan îi cere lui Dennis Man despăgubiri de sute de mii de euro, a avut loc azi.

Magistrații de la Tribunalul Ilfov, unde se judecă speța, au decis, însă, amânarea procesului ”pentru satisfacerea aspectelor referitoare la timbraj”.

ADVERTISEMENT

Concret este vorba de plata timbrului judiciar fără de care nici un proces nu poate demara.

350.000 de euro este suma pe care Anamaria Prodan i-o cere lui Dennis Man, drept despăgubiri pentru că a rupt unilateral contractul cu aceasta și l-a mandatat pe Giovanni Becali să-l reprezinte în transferul de la FCSB la Parma de la începutul acestui an.

Impresara a anunțat la momentul depunerii dosarului la Tribunal că nu este în conflict cu Dennis Man, dar că acesta ar avea datorii către ea, stipulate în contractul rupt unilateral de fotbalist și că așteaptă ca justiția să clarifice diferendul.

ADVERTISEMENT

Transferul lui Dennis Man, sămânță de scandal între Anamaria Prodan și familia Becali

Mutarea spectaculoasă a lui Dennis Man la Parma, în urma căreia FCSB s-a ales cu 13 milioane de euro, s-a produs prin intermediul fostului impresar Giovanni Becali, mandatat de patronul roș-albaștrilor Gigi Becali, să-i caute jucătorului echipă.

În momentul în care transferul s-a făcut, Dennis Man nu avea vreun contract de reprezentare cu nici un impresar, după ce renunțase să mai fie impresariat de Anamaria Prodan.

ADVERTISEMENT

Agenta susține că și ea și fotbalistul au fost păcăliți de familia Becali, dar a ales să-l acționeze în instanță doar pe Dennis Man, tocmai pentru că acesta nu era reprezentat oficial de firma fraților Giovanni și Victor Becali.

Părțile și-au adresat cuvinte grele în perioada imediat următoare după ce internaționalul român, la acea vreme golgheterul Ligii 1, a semnat cu AC Parma, iar Anamaria Prodan a anunțat că își va căuta dreptatea la Tribunal.

ADVERTISEMENT